MinDig TV Extra
  • 2019. július 22.

Van, amikor el kell fogadni, hogy valami véget ért és nyitottnak lenni arra, ami ezután következik.
MinDig TV
  • 2019. július 22.

Ha valakit csak a külseje alapján ítélünk meg, könnyen lehet, hogy nagyot tévedünk vele kapcsolatban.
MinDig TV
  • 2019. július 17.
Van, aki kifejezetten büszke a gyönyörű szép feleségére, más pedig örökké féltékenykedik miatta.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 17.
Akik szeretik a népszerűséget, azok élvezik azt is, ha rajongóik vannak. Kivéve, ha ez a rajongás már beteges.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.

Mutasd a kertedet - A nyolcvan kerttel a Föld körül a Spektrum Home műsorában

MinDig TV
  • 2018. január 18.


2018. január 1-től egy új csatorna, a Spektrum Home lett a MinDig TV 12. ingyenesen elérhető digitális televíziós csatornája.

Kép forrása: http://spektrumhome.hu/ Kép forrása: http://spektrumhome.hu/

A Spektrum Home műsorai érdekes és hasznos életmód tartalmakkal várják a tévénézőket, a nap 24 órájában. A nézők nagy kedvencei közé tartozik például a River Cottage, ahol amellett, hogy nagyszerű ételreceptekkel ismerkedhetünk meg, a vidéki élet szépségeibe is bepillantást nyerhetünk. De a tévéadó műsorai hasznos ötleteket adnak házfelújításhoz és átépítéshez, vagy éppen a kertészkedéshez.

Utóbbi témához illeszkedik a 80 kerttel a Föld körül című sorozat is. Ahogy a műsor címe is mutatja, összesen 80 kertet fognak megismerni azok a kedves tévénézők, akik nem hagynak ki egyetlen epizódot sem.

Ezek a kertek a világ legkülönbözőbb pontjain vannak és közös bennünk, hogy híresek, nagyon szépek és nem egyszer igen szokatlan kialakításúak.

A kertekkel együtt pedig megismerjük a helyszínek történetét is, hiszen miként a könyveknek, úgy az egyes kerteknek is megvan a maguk sztorija. Ki építette és kinek? Mi volt a megvalósítás célja?

A kertészkedés jóformán egyidős az emberiséggel, így a kertek történetén keresztül egyúttal bepillantást nyerünk az emberiség múltjába is.

A 80 kerttel a Föld körül aktuális részeit január 20-án és 21-én – szombaton és vasárnap – 9 órától nézhetik meg a Spektrum Home műsorában.

Oldal tetejére