MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Múlt, jelen, de leginkább: jövő – A Volt egyszer egy bolygó a Nat Geo műsorán

MinDig TV
  • 2018. április 18.


Ezen a héten, azaz egészen április 22-ig, minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic műsorát, benne új sorozatokkal és világsztárokkal.

Az egyik világsztár Will Smith, aki a Volt egyszer egy bolygó című sorozat házigazdájaként invitálja különleges utazásra a tévénézőket. A tíz részes sorozat rendezője is szakmájának elismert alkotója, Darren Aronofsky.

A Föld kialakulása egy csoda. Évmilliárdok fejlődése, melyet most nagyon látványos képekkel követhetünk végig, miközben olyan különleges emberek történeteit hallgathatjuk meg, mint a világűrt megjárt űrhajósokét, akik egészen különleges szemszögből pillanthattak rá otthonunkra.
Most csütörtökön, azaz április 17-én, a sorozat negyedik részét tekinthetik meg – 20 órai kezdéssel –, melyben arról lesz szó, hogy miért éppen a Földön alakult ki az élet, melyhez minden egyes szükséges építőkő az egész Univerzumban fellehető. Miben volt más a bolygónk, amiért itt élet keletkezett az élettelen anyagokból? Izgalmas kérdés.

Vasárnap – április 22-én – indul a Net Geo-n a Géniusz sorozat második évada, melyben a 20. század egyik legnagyobb hatású embere, Pablo Picasso életét ismerhetjük meg, mégpedig oly részletesen, hogy a művészi pályája mellett, a mester igen szövevényes magánéletébe is bepillantást nyerhetünk. Picasso szerepében Antonio Banderas-t láthatják a nézők a sorozatban.


A National Geographic a 25. programhelyen, a B jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére