MinDig TV
  • 2019. december 11.
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, nem bír megfelelni az elvárásoknak.
MinDig TV Extra
  • 2019. december 11.
A környezet gyönyörű, de az utazás cseppet sem romantikus.

MinDig TV
  • 2019. december 9.
Segíteni mindig jó, főleg olyan helyzetekben, amikor másképpen nem oldódna meg a probléma.

MinDig TV Extra
  • 2019. december 9.
Ha valakit nagy veszteség ér, akkor hosszú idő kell a feldolgozásához, a megnyugváshoz.
MinDig TV
  • 2019. december 5.
Az ünnepi időszak egyik legszebb eseménye a Prima Primissima Díjátadó Gála.

Mi van a víz alatt? - a Lecsapolt óceán című sorozat a National Geographic műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 24.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a Föld felületének nagyobb részét víz borítja. És a víz alatti világ még bőven tartogat rejtett titkokat az emberiség számára.

  Kép forrása: https://www.nationalgeographic.com/ Kép forrása: https://www.nationalgeographic.com/

Amikor pár éve egy hatalmas utasszállítógépnek veszett nyoma valahol a Dél-India óceán térségében, akkor hatalmas területen pásztázták végig az óceán alját, hogy megtalálják a roncsokat. A tengerek és az óceánok nagyon sok hajó- és repülőgéproncsot őriznek, így igazán érdekes eredménnyel járna, ha le tudnák engedni a vizet és megláthatnák azt, ami a mélyben rejtőzik.
A National Geographic tévé legújabb sorozatában pontosan ezt próbálják meg megvalósítani, úgy, hogy természetesen a hatalmas vízmennyiség marad a helyén, azonban a legmodernebb technológiák – számítógépes terepmodellek és képalkotó eljárások – segítségével még is sor kerül, igaz, csak virtuális formában a lecsapolásra, láthatóvá téve az emberi szem számára azokat a felszínformákat, mesterséges objektumokat, amit eddig még senki sem láthatott. Izgalmas utazás lesz ez a természeti csodák, az elsüllyedt városok és a hajóroncsok misztikus világában.
A Lecsapolt óceán sorozat két epizódját nézhetik meg szeptember 24-én, hétfőn, 20 órai kezdéssel a National Geographic műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére