MinDig TV
  • 2020. február 20.
Az emberek, ha hozzászoktak egy kellemes állapothoz, nehezen fogadják el a változást.
MinDig TV Extra
  • 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
MinDig TV
  • 2020. február 17.
2020 február 17 és 29. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Spektrum TV műsorát.
MinDig TV
  • 2020. február 17.
Vannak olyan bűnök, amelyek a hozzátartozók szemében sohasem évülnek el.
MinDig TV Extra
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.

Mesés műsorkínálat – kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora

MinDig TV
  • 2019. augusztus 5.

A nyári szünet utolsó heteiben, augusztus 5-től kezdődően minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Kiwi TV műsorát.

Kép forrása:  https://filmszakadas.blogstar.hu/ Kép forrása: https://filmszakadas.blogstar.hu/

A gyermekek egyik kedvenc csatornája ebben az időszakban elsősorban sorozatokkal és animációs filmes blokkokkal várja a nyári szünetben szórakozni vágyókat. Erre az időszakra ráadásul három országos premier is jut, mégpedig augusztus 19-én. Ezen a napon debütál a Bitz és Bob című sorozat, melyben egy barkácsolni szerető testvérpár kalandjait követhetjük figyelemmel. A gyerekek a megoldandó feladatok végrehajtása közben igen sokféle tudással gyarapodnak.

A Ha kekszet adsz egy egérnek című animációs film főszereplője – nem meglepő módon – egy egérke, Oliver. Ő és a barátai igen sok kalandba keverednek bele, és mindegyikből igyekszenek valami hasznosat is tanulni. És ezen a napon még egy sorozatnak, az Óz csodálatos birodalmában című alkotásnak lesz a premierje. A klasszikus mesetörténetet a készítők megpróbálták újragondolni, de abban biztosak lehetünk, hogy a történet érdekes, izgalmas és szórakoztató lesz, míg a látvány lenyűgöző.
És biztos, hogy sokan fogják megnézni azokat az egész estés animációs filmeket is – Nagyon vadon, Így neveld a sárkányodat, Kung Fu panda, amelyek nem is olyan régen, még a mozivásznon hódítottak.
Augusztus a MinDig TV-nél a gyermekműsorok hónapja, és most egyáltalán nem baj, ha néhány felnőtt is odaül a tévé elé és felhőtlenül élvezi rajzfilm-karakterek kavalkádját.

Oldal tetejére