mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. augusztus 21.
Két embert összeköthet a vonzalom, de a közös érdek is.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. augusztus 12.
Jól szabott öltönyök és pofonok.

Mese, mese, meskete

mindigTV
  • 2016. február 3.

Mese.tv egy hónapig a MinDig TV Appban

A mesenézés kortalan, hiszen nézzük gyermekként, kamaszként, lassan felnövő felnőttként, majd szülőként, nagyszülőként a gyermekekkel, unokákkal együtt, így nyugodtan írhatjuk azt, hogy minden korosztálynak jó hír, hogy a mese.tv egy hónapig élőben elérhető az ingyenes mindigTV Applikációban.

A mese.tv kínálatában egyaránt megtalálhatók a legújabb kedvencek és a klasszikusok is: Bartos Erika kedves figurái, az Alma együttes és a Kaláka énekei, vagy Auguszta gyurmafigurája és Mr. Bean. Felsorolni nem is lehet az összes elérhető tartalmat, ezért azt ajánljuk, hogy nézzenek körül az oldalon. Biztosan lesz ott olyan sorozat, amelyik a gyermekük kedvence vagy Önöknek kellemes emlék, és szívesen mutatják meg a kisebb korosztálynak.

Talán elég, ha csak a nagyon ötletes és sokunk kedvencévé váló Maszkabál sorozatot emeljük itt most ki. Gryllus Vilmos fülbemászó dallamai és szenzációs dalszövegei megunhatatlan és kortalan remekek. De megvan a bája annak is, amikor diafilmeket nézhetünk meg mai, okostelefonos köntösben.

A nagyon gazdag és igencsak széles körű választékot nyújtó mese.tv kínálatában biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálhatja a számára kedves műsort, az pedig igazán jó, hogy a filmek elindítását bármikor kezdeményezhetjük, így amikor éppen ráérnünk, akkor rögtön meg tudunk nézni egy mesefilmet. Mesésen hangzik, ugye

Oldal tetejére