mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Meglepetés! Luxusnyaralás…kicsit másképp

MinDig TV Extra
  • 2016. július 14.

Mindenkinek van egy olyan története (rémtörténete), amikor az előre eltervezett nyaralás vagy utazás során nem egészen azt a színvonalú szolgáltatást, szállást kapja az utazó, amit megrendelt (és most nem arra gondolunk, amikor valamiért esetleg jobban jár, hanem amikor bizony rosszabbul).

kép forrása: www.tlc.com kép forrása: www.tlc.com

Meglepetés! Luxusnyaralás…kicsit másképp

Mindenkinek van egy olyan története (rémtörténete), amikor az előre eltervezett nyaralás vagy utazás során nem egészen azt a színvonalú szolgáltatást, szállást kapja az utazó, amit megrendelt (és most nem arra gondolunk, amikor valamiért esetleg jobban jár, hanem amikor bizony rosszabbul). Szerencsés ember, aki ilyen történetet nem a saját bőrén tapasztalt meg, hanem csak elbeszélésből ismeri. A TLC legújabb műsorának résztvevői azonban személyesen tapasztalják meg, hogy milyen érzés, amikor egy luxusnyaralásra megérkezve azzal szembesülnek, hogy ez előre megígértnél jóval szerényebb szolgáltatások várják őket. Ráadásul ezek az emberek kifejezetten luxusimádók, azaz még sokkal érzékenyebben érinti őket a színvonal csökkenés. Viszont cserébe bepillantást nyerhetnek a helyi lakosok hétköznapi életébe, amit ugyan előzetes nem igényeltek, de biztosan nem lesz tanulság nélküli, sőt, szerintem kifejezetten nagy élmény lesz a számukra utólag visszanézve.

A helyszínek már önmagukban is érdekesek –Gambia, a Maldív-szigetek, a Karib-tenger szigetei szerepelnek többek között a műsorban-, és minden alkalommal további olyan részletek kerülnek bemutatásra, amelyek a drága luxusszállodák jellemzően zárt világából nem vehetők észre.

Mekkora kulturális sokkot jelent egy a kényelemhez, az elegáns szállodák egyforma világához szokott utazónak, ha szembesülnek azzal a hatalmas különbséggel, ami a turistaparadicsomok hétköznapi lakóinak a mindennapjait jelenti. Hogy mennyire más onnan nézni egy ilyen álom úti célt, amikor nem nyaralni érkezik oda valaki, hanem nap, mint nap keményen dolgozik azért, hogy a turisták gondtalanul érezhessék magukat. Vajon milyen tanulságot vonnak le a meglepetés túra végén? Változtatnak-e az utazási szokásaikon ennek hatására vagy visszamenekülnek a luxus álomvilágába? Sok érdekes kérdés, amire választ kaphatunk az sorozat egyes részeiben, miközben egzotikus tájakat és érdekes kultúrákat is láthatunk.

A Vakációeltérítés című sorozat részei július 12-től kedd esténként láthatóak a TLC műsorán.

A TLC adása elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére