mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Meghökkentő és megható pillanatok a kódolatlan TLC tévéműsoraiban

mindigTV
  • 2019. november 26.

2019. november 25. és december 8. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TLC műsorát.

Kép forrása: https://realityblurb.com/ Kép forrása: https://realityblurb.com/

Meghökkentő és egyben megható pillanatok is várnak azokra, akik a kódolatlan időszakban belenéznek a TLC tévécsatorna műsorába. Tanúi lehetnek a nézők például szerelmi drámáknak, fontos döntéseknek, mégpedig a Három hónap jegyesség című műsor hetedik évadában, melynek új részei szerdánként, 20 órai kezdéssel láthatóak a TLC-n. A műsorban hat pár életét követhetjük figyelemmel. A kapcsolatuk most döntő részhez érkezett, ugyanis a párok külföldi tagjai megkapták azt a különleges vízumot, amellyel beutazhatnak az Egyesült Államokba. Ez lesz az első alkalom, hogy személyesen is találkozik a pár, és 90 napjuk van arra, hogy eldöntsék: valóban együtt képzelik-e el a jövőjüket, azaz összeházasodnak-e. Ha nem, akkor a külföldi félnek el kell hagynia az országot legkésőbb a vízum érvényességének lejárta után.

Szintén érdekesnek ígérkeznek a Lányok túlerőben – a Busbyék ötös ikrei című sorozat új részei, melyekben tovább követhetjük figyelemmel a soktagú család hétköznapjait (új epizódok vasárnap esténként, 21 órától).
Szerdánként pedig – 22 órától – a Született médium című széria új részei várják azokat, akik fogékonyak az ezotéria, a misztikus dolgok iránt.
Használják ki a különleges lehetőséget és nézzenek bele kódolatlanul a TLC műsoraiba november 25. és december 8. között.

Oldal tetejére