MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Meghitt hangulatban - Húsvét a BonumTV műsorában

MinDig TV
  • 2018. március 29.

Április 2-ig kódolatlanul érheti el minden egyes MinDig TV felhasználó a BonumTV műsorát, melynek segítségével a nézők minden nap bekapcsolódhatnak a Magyar Katolikus Egyház húsvéti liturgikus ünnepeibe.

  Kép forrása: http://bacsinfo.hu/ Kép forrása: http://bacsinfo.hu/

A húsvéti ünnepi kör a kereszténység legnagyobb ünnepe. Krisztus keresztre feszítését megelőző keresztútját idézi fel minden nagypénteken a pápa, aki Róma utcáin vonul végig. A történelmi emlékek között megtett út minden egyes hívő embert arra inspirál, hogy maga is végig gondolja Jézus cselekedeteit és szenvedését.

Ferenc pápa ez évi keresztútját március 30-án, pénteken, 21 órától élőben követhetik figyelemmel a BonumTV nézői.

Előtte pedig – 18 órától – az esztergomi bazilikából láthatják a nagypénteki szertartást, Erdő Péter vezetésével.

A BonumTV az egész húsvéti időszakra nagyon gazdag és sokszínű programmal várja a tévénézőket, és mi jó szívvel ajánljuk mindenkinek, hogy nézzenek bele valamelyik közvetítésbe vagy adásba, mert biztosan találnak bennük egy-egy szép üzenetet, gondolatot.

A Bonum TV műsora a 74. programhelyen érhető el, április 2-ig kódolatlanul. Ebben az időszakban a tévéadó műsora élőben követhető figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Minden kedves MinDig TV felhasználónak nagyon békés és kellemes húsvéti ünnepet kívánunk!

Oldal tetejére