MinDig TV Extra
  • 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
MinDig TV
  • 2018. október 20.

Az ember sohasem tudhatja, hogy melyik pillanatban látja meg azt az embert, aki alapjaiban változtatja meg az életét.
MinDig TV
  • 2018. október 18.
Megkedvelték a tévénézők a Korhatáros szerelem szereplőit, sokan szurkolnak Eszternek és Dávidnak, hogy minden külső nehézség ellenére megtalálják a boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.

Még egy kört? - A Viszkis a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.

Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kép forrása:  http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

A Viszkist vagánysága, lazasága és a védjegyévé vált whisky ívás a rablások előtt gyorsan népmesei hőssé tette, akit az emberek nem tudtak teljes szívvel gyűlölni, holott tudták, hogy nem jó, nem törvényes, amit művel.
Lebukásáig nem is tudtunk róla többet, mint azt a pár motívumot, ami a bankrablások során összegyűlt. De ez alkalommal is igazzá vált az addig jár a korsó a kútra mondás. A Viszkis is addig járt bankot rabolni, amíg végül a nyomára akadtak és letartóztatták.
Ekkor megtudtuk, hogy Ambrus Attilának hívják, erdélyi származású és jégkorongozik. Arca lett a fantomnak és kezdetét vette egy még érdekesebb sztori, hogy miként lett belőle rabló, miért nem hagyta abba, majd végig követhettük, ahogy letölti a börtönbüntetését és új életet kezd.
A Viszkis című film rendezője, Antal Nimród, teljes képet próbál felrajzolni Ambrus Attiláról, de nem felejti el, hogy ez egy akciófilm, így a gyerekkor, az egyáltalán nem problémamentes ifjú évek megmutatása mellett bőven kapunk izgalmas képeket a rablásokról és a rendőrségi munkáról is.
A Viszkis című filmet október 10-én, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére