MinDig TV
  • 2018. december 12.
Quentin Tarantino ebben a filmjében a sokak által kedvelt western motívumot vette elő, hogy egy olyan korszakról meséljen, amikor könnyen előkerültek és el is sültek a pisztolyok.
MinDig TV Extra
  • 2018. december 12.
Sandokan talán közelebb áll mentalitásában a kalózokhoz, mint az európai szabadságharcosokhoz, de célja ugyanaz: elkergetni az elnyomókat.
MinDig TV Extra
  • 2018. december 10.
A magyar tévénézők szeretik az olasz rendőrségi sorozatokat, mert nagyon szép tájakon játszódnak és inkább szórakoztatóak, mint ijesztőek.
MinDig TV
  • 2018. december 10.
A Medici-család sok mindenre volt hatással a középkorban, művészetpártoló tevékenységüknek számos nagyszerű példája látható napjainkban is.
MinDig TV Extra
  • 2018. december 6.
Rejtő Jenő, azaz P. Howard történeteit szinte mindenki olvasta, ismeri. Ezek az írások egy olyan világot mutatnak meg nekünk, amelyet a legtöbben csak kalandregényekből ismerhetnek

Még egy kört? - A Viszkis a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.

Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kép forrása:  http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

A Viszkist vagánysága, lazasága és a védjegyévé vált whisky ívás a rablások előtt gyorsan népmesei hőssé tette, akit az emberek nem tudtak teljes szívvel gyűlölni, holott tudták, hogy nem jó, nem törvényes, amit művel.
Lebukásáig nem is tudtunk róla többet, mint azt a pár motívumot, ami a bankrablások során összegyűlt. De ez alkalommal is igazzá vált az addig jár a korsó a kútra mondás. A Viszkis is addig járt bankot rabolni, amíg végül a nyomára akadtak és letartóztatták.
Ekkor megtudtuk, hogy Ambrus Attilának hívják, erdélyi származású és jégkorongozik. Arca lett a fantomnak és kezdetét vette egy még érdekesebb sztori, hogy miként lett belőle rabló, miért nem hagyta abba, majd végig követhettük, ahogy letölti a börtönbüntetését és új életet kezd.
A Viszkis című film rendezője, Antal Nimród, teljes képet próbál felrajzolni Ambrus Attiláról, de nem felejti el, hogy ez egy akciófilm, így a gyerekkor, az egyáltalán nem problémamentes ifjú évek megmutatása mellett bőven kapunk izgalmas képeket a rablásokról és a rendőrségi munkáról is.
A Viszkis című filmet október 10-én, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});