MinDig TV
  • 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.

Még egy kört? - A Viszkis a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.

Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kép forrása:  http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

A Viszkist vagánysága, lazasága és a védjegyévé vált whisky ívás a rablások előtt gyorsan népmesei hőssé tette, akit az emberek nem tudtak teljes szívvel gyűlölni, holott tudták, hogy nem jó, nem törvényes, amit művel.
Lebukásáig nem is tudtunk róla többet, mint azt a pár motívumot, ami a bankrablások során összegyűlt. De ez alkalommal is igazzá vált az addig jár a korsó a kútra mondás. A Viszkis is addig járt bankot rabolni, amíg végül a nyomára akadtak és letartóztatták.
Ekkor megtudtuk, hogy Ambrus Attilának hívják, erdélyi származású és jégkorongozik. Arca lett a fantomnak és kezdetét vette egy még érdekesebb sztori, hogy miként lett belőle rabló, miért nem hagyta abba, majd végig követhettük, ahogy letölti a börtönbüntetését és új életet kezd.
A Viszkis című film rendezője, Antal Nimród, teljes képet próbál felrajzolni Ambrus Attiláról, de nem felejti el, hogy ez egy akciófilm, így a gyerekkor, az egyáltalán nem problémamentes ifjú évek megmutatása mellett bőven kapunk izgalmas képeket a rablásokról és a rendőrségi munkáról is.
A Viszkis című filmet október 10-én, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});