MinDig TV Extra
  • 2019. február 18.
A tapasztalatok szerint egy eltűnt személy megtalálásában az első két nap a legfontosabb, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy élve találják meg.
MinDig TV
  • 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
MinDig TV
  • 2019. február 12.
A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.

Még egy kört? - A Viszkis a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.

Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Kép forrása:  http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

A Viszkist vagánysága, lazasága és a védjegyévé vált whisky ívás a rablások előtt gyorsan népmesei hőssé tette, akit az emberek nem tudtak teljes szívvel gyűlölni, holott tudták, hogy nem jó, nem törvényes, amit művel.
Lebukásáig nem is tudtunk róla többet, mint azt a pár motívumot, ami a bankrablások során összegyűlt. De ez alkalommal is igazzá vált az addig jár a korsó a kútra mondás. A Viszkis is addig járt bankot rabolni, amíg végül a nyomára akadtak és letartóztatták.
Ekkor megtudtuk, hogy Ambrus Attilának hívják, erdélyi származású és jégkorongozik. Arca lett a fantomnak és kezdetét vette egy még érdekesebb sztori, hogy miként lett belőle rabló, miért nem hagyta abba, majd végig követhettük, ahogy letölti a börtönbüntetését és új életet kezd.
A Viszkis című film rendezője, Antal Nimród, teljes képet próbál felrajzolni Ambrus Attiláról, de nem felejti el, hogy ez egy akciófilm, így a gyerekkor, az egyáltalán nem problémamentes ifjú évek megmutatása mellett bőven kapunk izgalmas képeket a rablásokról és a rendőrségi munkáról is.
A Viszkis című filmet október 10-én, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});