mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

Maradj talpon, avagy többet ésszel, mint erővel

mindigTV
  • 2016. május 18.

A legfontosabbat, azaz, hogy hová tűnnek a lezuhanó játékosok még mindig nem tudjuk (reméljük a szervezők el tudnak számolni velük a szeretteik felé!), de az biztos, hogy a magyar tévénézők szeretik az olyan vetélkedő műsorokat, ahol szellemi teljesítményt is kell nyújtani a nyereményért.

A kép forrása: sorozat-barat.club A kép forrása: sorozat-barat.club

A legfontosabbat, azaz, hogy hová tűnnek a lezuhanó játékosok még mindig nem tudjuk (reméljük a szervezők el tudnak számolni velük a szeretteik felé!), de az biztos, hogy a magyar tv nézők szeretik az olyan vetélkedő műsorokat, ahol szellemi teljesítményt is kell nyújtani a nyereményért. Ennek gyökere talán a "Lehet egy kérdéssel több" című vetélkedőig vezethető vissza, melyet egykor Egri János vezetett, de említhetjük a klasszikussá vált "Kapcsoltamot" is Vitray Tamással (bár országosan ismerté Rózsa György idejében vált, még pontosabban a zseniális Gálvölgyi paródia által). A közös nevező az említett játékokban a műsorvezető széles körű tudása és szakmai nagysága, ami a Maradj talponban is megtalálható, hiszen a műsor sikerének egyik forrása Gundel Takács Gábor szellemes és nagyvonalú személyisége. A versenyzők izgulnak, sokszor a legegyszerűbb kérdésre sem jut eszükbe a válasz, néha meg olyan nehéz kérdést kapnak, amire kevesen tudnánk a választ. A műsorvezetőnek pedig minden helyzetet jól kell kezelnie, mintegy tanárként irányítani a szereplőket. Gundel Takács pedig amikor kell vicces, amikor kell komoly, de mindig tiszteli a versenyzőket és ügyel a szabályok betartására is. De az igazi kérdés, hogyha a versenyző visszakérdez és a műsorvezető nem tudja a helyes választ, akkor Gundel Takács alatt is megnyílik-e a föld? Érdekes lenne legalább egyszer az arcát, amikor rádöbbenne arra, hogy ezúttal Ő repül és nem a játékos (talán majd egy április 1-i adásban megtréfálják egyszer).

A Maradj talpon adásait hétköznap kora esténként nézhetik meg a Duna TV-n. A műsor természetesen amindigTV Appal is élőben követhető, és a Duna TV videotékájában a korábbi adások is visszanézhetőek az alkalmazás segítségével, ha valaki lemaradt egy adásról vagy megnézné még egyszer.

Oldal tetejére