MinDig TV
  • 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.

Lazíts és nevess a Humor+ csatorna műsorával

MinDig TV
  • 2019. március 5.

Egészen március 17-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Humor+ csatorna szórakoztató műsorait.

Kép forrása: https://tv-release-dates.com Kép forrása: https://tv-release-dates.com

Március első fele a felhőtlen szórakozásé a MinDig TV-nél, hiszen ebben az időszakban ingyenes lesz elérhető a felhasználók számára a TV Média Csoport humorcsatornája.

A jól bevált, a nézők körében töretlen népszerűségnek örvendő sorozatok mellett – mint az Egy rém rendes család, a Waczak szálló vagy a Csengetett Mylord – ebben az időszakban lesz látható – március 9-én, szombaton - a Veszélyes tanerők című sorozat premierje. Ebben a sorozatban a diákok által befenyített tanárok egy maroknyi csapat úgy gondolja, hogy ideje visszavágnia. de az igazgató ezt másképp véli, így eléggé nagy kavarodás lesz az akcióból.
Az új sorozat előtt pedig ez alkalommal az Agyas és agyatlan című film lesz a szombat esti mozi. Egy brit titkos ügynök menekülni kényszerül, de arra nincs felkészülve, hogy rég nem látott testvére társasága rosszabb, mint a hidegháború.
Hétköznap délutánonként pedig a Lazíts, Kevin! című sorozatban Kevin James nagyszerű karakterén nevethetnek a nézők. Kevin éppen nyugdíjba vonult a rendőrségtől, de a békés otthonülés helyett mindig megtalálja valami feladat.
Használják ki a március 17-ig tartó ingyenes időszakot és nevessenek sokat a Humor+ vicces és szórakoztató filmjein és sorozatain.

Oldal tetejére
});