MinDig TV Extra
  • 2019. március 21.
Előbb vagy utóbb mindenkinek eljön egy nehezebb időszak az életében, ami után valahogy talpra kell állni.
MinDig TV
  • 2019. március 21.
Kutyák régóta segítik a rendőrség munkáját és népszerű szereplői a nyomozós sorozatoknak is.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 20.
Ismerjük a végső összecsapás, az utolsó leszámolás pusztító erejét. Most láthatjuk is.
MinDig TV
  • 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 18.
A Forma-1 hőskorában bizony szinte nem telt el év halálos baleset nélkül.

Lazíts és nevess a Humor+ csatorna műsorával

MinDig TV
  • 2019. március 5.

Egészen március 17-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Humor+ csatorna szórakoztató műsorait.

Kép forrása: https://tv-release-dates.com Kép forrása: https://tv-release-dates.com

Március első fele a felhőtlen szórakozásé a MinDig TV-nél, hiszen ebben az időszakban ingyenes lesz elérhető a felhasználók számára a TV Média Csoport humorcsatornája.

A jól bevált, a nézők körében töretlen népszerűségnek örvendő sorozatok mellett – mint az Egy rém rendes család, a Waczak szálló vagy a Csengetett Mylord – ebben az időszakban lesz látható – március 9-én, szombaton - a Veszélyes tanerők című sorozat premierje. Ebben a sorozatban a diákok által befenyített tanárok egy maroknyi csapat úgy gondolja, hogy ideje visszavágnia. de az igazgató ezt másképp véli, így eléggé nagy kavarodás lesz az akcióból.
Az új sorozat előtt pedig ez alkalommal az Agyas és agyatlan című film lesz a szombat esti mozi. Egy brit titkos ügynök menekülni kényszerül, de arra nincs felkészülve, hogy rég nem látott testvére társasága rosszabb, mint a hidegháború.
Hétköznap délutánonként pedig a Lazíts, Kevin! című sorozatban Kevin James nagyszerű karakterén nevethetnek a nézők. Kevin éppen nyugdíjba vonult a rendőrségtől, de a békés otthonülés helyett mindig megtalálja valami feladat.
Használják ki a március 17-ig tartó ingyenes időszakot és nevessenek sokat a Humor+ vicces és szórakoztató filmjein és sorozatain.

Oldal tetejére
});