MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Kövesse figyelemmel a téli olimpia eseményeit az M4 Sport közvetítésében

MinDig TV
  • 2018. február 15.Akár a téli olimpiai játékok marketingfogása is lehetne, hogy az utóbbi napokban visszatért a tél és gyakran szállingózik a hó. Az M4 Sport adását követve magyar versenyzőkért is szoríthatunk.

Kép forrása:  http://www.utanpotlassport.hu/ Kép forrása: http://www.utanpotlassport.hu/

Bár nem vagyunk a téli sportok klasszikus hazája, biztosan sok embert fog a tévé elé csábítani a XIII. téli olimpiai játékok közvetítése. Most ráadásul abban a különleges helyzetben vagyunk, hogy még arra is van remény, hogy magyar éremszerzésnek szurkoljunk.

A hivatalos megnyitóra február 9-én került sor a dél-koreai Pjongcsangban, azaz már nagyban folynak a versenyek, de az igazi izgalmak – legalább is a mi számunkra – még csak most jönnek.

Vigyázó szemünket a Liu testvérekre, elsősorban pedig Liu Shaolin Sándorra vetjük, aki rövid pályás gyorskorcsolyában világbajnoki címmel is büszkélkedhet, és titkon egy nagyon szépen csillogó érmet remélünk tőle most is.

Február 17-én, szombaton, 11.00 és 13.55 között rendezik a rövid pályás gyorskorcsolya férfi 1000 m számának a döntőjét – minden reményünk szerint magyar versenyzővel a fináléban -, míg az 500 m szám döntőjére majd jövő hét csütörtökön – február 22-én – kerül sor.

A téli olimpia ideje alatt összesen 15 sportág 102 versenyszámát bonyolítják le. Sok szabadtéri helyszínnel, látványos környezettel, izgalmas, nem egyszer drámai végjátékkal.

Biztosan sok nézőt fognak vonzani a jégkorongmérkőzések és a műkorcsolya versenyszámok.

A téli olimpiai eseményeit az M4 Sport közvetítésében szurkolhatják végig, de élőben követhetik figyelemmel a MinDig TV APP segítségével is.

Oldal tetejére