MinDig TV Extra
  • 2019. július 22.

Van, amikor el kell fogadni, hogy valami véget ért és nyitottnak lenni arra, ami ezután következik.
MinDig TV
  • 2019. július 22.

Ha valakit csak a külseje alapján ítélünk meg, könnyen lehet, hogy nagyot tévedünk vele kapcsolatban.
MinDig TV
  • 2019. július 17.
Van, aki kifejezetten büszke a gyönyörű szép feleségére, más pedig örökké féltékenykedik miatta.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 17.
Akik szeretik a népszerűséget, azok élvezik azt is, ha rajongóik vannak. Kivéve, ha ez a rajongás már beteges.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.

Kötöttségek nélkül – a Free Solo – Mászókötél nélkül a National Geographic TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. március 18.

Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.

Kép forrása: https://www.natgeotv.com/ Kép forrása: https://www.natgeotv.com/

Ebben az időszakban mutatja be a NatGeo a Free Solo – Mászókötél nélkül című alkotást, amely idén elnyerte a legjobb dokumentum filmnek járó Oscar-díjat. És bizony ritkán láthat az ember ilyen filmet, amely egy olyan átlagon felüli emberi teljesítményt mutat be, melyben végig ott van a lehetősége a tragédiának, mert egyetlen rossz mozdulat is elég lett volna, hogy a főszereplő a kamerák előtt zuhanjon a mélybe.

Alex Honnold több mint két évtizede a sziklamászás megszállottja. Az El Captan 900 méteres gránitfala az egyik legnagyobb kihívás egy sziklamászó számára. Még abban az esetben is, ha kikötéssel teljesíti a feladatot. Alex azonban minden biztosítás nélkül akarta megmászni a falat, és a filmesek az erre való felkészülésének az utolsó időszakát követték végig.
Bravúros teljesítményre volt szükség mind a két részről , ahhoz, hogy elkészülhessen ez a lélegzetelállító dokumentumfilm. Alex teljesítette a vágyát, megmászta az El Captan-t, szabadon, minden kötöttség nélkül. Nekünk pedig most lehetőségünk van rá, hogy végigkövessük ennek a különleges embernek a felkészülését és a fantasztikus mászását.
Nézzen izgalmas történelmi, tudományos és természetfilmeket a National Geographic tévéadón kódolatlanul egészen március 31-ig.

Oldal tetejére