MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Kicsi, sárga és sok van belőle – a Gru a Mozi+ műsorában

MinDig TV
  • 2018. december 27.

Az ünnepi tévénézés hangulatát emeli még magasabbra, hogy egészen 2019. január 1-ig kódolatlanul érhető el a Mozi+ műsora a MinDig TV nézők számára.

A Gru történetét valójában azok a kis sárga, furcsa, leginkább egy tic tac cukorkára hasonlító testalkatú, minden lében kis lények vitték sikerre, akik elméletileg a gonosztevő kis segítői, de tevékenységüket valójában nem lehet kordában tartani, sem korlátozni.
Gru nem az a típus, aki kedves a szomszédjaihoz, vagy bárki máshoz. Most azonban nem várt fordulat történt az életében, amikor három árva kislány csönget be hozzá. Gru a legkevésbé sem szeretne gyermekekre felügyelni, ugyanis éppen a Hold elrablását tervezi, mellyel azonnal a legnagyobb tolvajok közé tudna bekerülni.
Az előkészületek során azonban át kell küzdenie magát még néhány megoldásra váró helyzeten és néhány összecsapáson hasonszőrű ellenfeleivel.
A Gru című animációs filmet december 29-én, szombaton, 15 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Mozi+ műsorában, amely most egészen 2019. január 1-ig kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó számára.

Oldal tetejére