MinDig TV
  • 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.

Ki korán kel - Rózsaszín párducra lel

MinDig TV Extra
  • 2016. július 28.

Na jó, nem is kell annyira korán kelni ahhoz -legalábbis nem minden nap-, hogy a Story4 műsorán megnézhessük a Rózsaszín párduc rajzfilmsorozat egy-egy epizódját.

kép forrása: www.gyerekdal.hu kép forrása: www.gyerekdal.hu

Ki korán kel - Rózsaszín párducra lel

Na jó, nem is kell annyira korán kelni ahhoz -legalábbis nem minden nap-, hogy a Story4 műsorán megnézhessük a Rózsaszín párduc rajzfilmsorozat egy-egy epizódját. Bár a pink színű ragadozót a tévésorozat tette igazán ismerté (köszönhetően a Peter Seller-sz által zseniálisan megformált Clouseau felügyelőnek), az igazi a rajzfilmsorozat.

Középpontjában a csetlő-botló, mindig bajba és lehetetlen helyzetbe kerülő párduccal és az őt fáradhatatlanul kergető nyomozóval.

A félórás epizódok felérnek egy tévésorozat hosszával, tartalmukat tekintve pedig mindig tartalmaznak egy mély filozófiát képviselő, az életet igen egyéni látásmóddal megközelítő gondolatmenetet. Miközben nevetünk a lehetetlen helyzeteken és a fergeteges poénokon, közben talán észre sem vesszük elsőre a mélyebb tartalmat, de biztos, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy a történet ás a figurák igazi és örök klasszikusok lettek.

A Rózsaszín párduc megunhatatlan, bármikor újranézhető történet. Mozifilm is készült belőle jó pár (több főszereplővel is), azonban szerintem a rajzfilm képviseli a legjobban azt a szellemiseget, amit a készítők szerettek volna átadni nekünk. Ha egy kellemes félórára, felhőtlen -de ugyanakkor tartalmas- szórakozásra vágynak, akkor hétköznap reggel kapcsoljanak a Story4-re, és a napjuk garantáltan jól fog kezdődni.

A Story4 műsora elérhető a MinDig TV Extra Családi csomagjában.

Oldal tetejére
});