mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

Ki jut a Bajnokok Ligája döntőjébe?

mindigTV
  • 2016. május 2.

Labdarúgó mérkőzések az M4 Sport műsorán.

Kép forrása: http://sport365.hu Kép forrása: http://sport365.hu

A nyári labdarúgó Európa Bajnokság előtt –miközben lassan minden országban eldől, hogy ki lesz az idei év bajnoka- az utolsó nagy kérdés, hogy melyik két csapat jut el a két nagy európai kupa döntőjébe és melyik lesz a végső győztes.

Az első kérdésre – hogy kik vívják majd a döntőt- már ezen a héten választ fogunk kapni és az első mérkőzések alapján az is megjósolható, hogy mindenhol nagy küzdelem és sok izgalom lesz. Még minden csapatnak van reális esélye a győzelemre, senki nem fogja könnyen adni a „bőrét”. Érdemes lesz tehát a hét két estéjén is leülnünk a TV elé és bekapcsolni az M4 sportadó élő közvetítését.

A UEFA Bajnokok Ligája közvetítései kedden és szerdán is 20 órakor kezdődnek és az első este a Bayer München és az Atlético Madrid mérkőzését követhetjük figyelemmel. Erre a visszavágóra nyugodt szívvel mondhatjuk az összecsapás szót, mert a madridiak híresek arról, hogy semmilyen fegyvertől nem riadnak vissza, ha a győzelemről van szó. Az első mérkőzésen nem is tudott érvényesülni a bajorok akarata, hiába rendelkeznek erős kerettel és technikás játékosokkal, végül örülhettek, hogy csak egy gólos vereséggel távoztak Madridból. A kedd este nagy kérdése, hogy érvényesül-e a német foci ereje, vagy Diego Simeone-ról ismét bebizonyosodik, hogy korunk egyik legnagyobb edzője és stratégája.

Szerda este a másik madridi csapat, a Real Madrid fogadja a Manchester Cityt, akik először járnak ebben a „magasságban” a Bajnokok Ligájában. Az első mérkőzés 0-0-s döntetlenje a Realnak volt kedvezőbb, de hátha a nagy lehetőség megsokszorozza a City játékosok hitét és legyőzik a „galaktikusokat”. Ronaldo mostanában nem teljesen egészséges, de eddig a többiek –elsősorban Bale- jól pótolták.

Két nagyon izgalmas mérkőzés vár ránk a héten, talán egyik az év mérkőzései közé is be fog férni, ha majd értékeljük ezt a szezont. Ezt a két estét talán még a hölgyek is elfogadják, és nem gördítenek akadályt a meccsek nyugodt megnézése elő. Jó szurkolást!

Oldal tetejére