MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Kalandos nyár - kalandfilmek és szerelem

MinDig TV
  • 2016. június 30.

A nyár és kaland együtt jár. Hogy mikor és miért alakult így, azt már nem tudjuk. Talán a nyaralással, a hosszabb nappalokkal -és éjszakákkal-, de mindegy is, hogy mi okból, a lényeg, hogy mindannyian megéltük már ezt a nagyszerű érzést, a kaland izgalmas varázsát.

Kép forrása: mozi.24.hu Kép forrása: mozi.24.hu

Kalandos nyár - kalandfilmek és szerelem

A nyár és kaland együtt jár. Hogy mikor és miért alakult így, azt már nem tudjuk. Talán a nyaralással, a hosszabb nappalokkal -és éjszakákkal-, de mindegy is, hogy mi okból, a lényeg, hogy mindannyian megéltük már ezt a nagyszerű érzést, a kaland izgalmas varázsát.

És, ha esetleg mi magunk éppen nem élünk át valamilyen kalandos élményt, akkor szívesen nézzünk ilyen filmeket, és miután a televízióadók ilyenkor is bőséggel ellátnak minket jó filmekkel -kalandos filmekkel- már csak azt kell eldöntenünk, hogy mikor hova kapcsolunk, melyik történet tűnik a legérdekesebbnek a számunkra.

Mostani ajánlónkban elsőként szeretném a figyelmükbe ajánlani a Duna TV-n csütörtök este levetítésre kerülő A séf című filmet, mely egy aranyos és nem tanulság nélküli történet arról, hogy miként találjunk vissza a családunkhoz, a barátainkhoz, ha munkaalkoholistaként súlyosan elhanyagoltuk őket. Ez a kedves film részben roadmovie, részben főzőműsor -előre szólók, hogy a filmben nagyon gusztusos szendvicseket készítenek, a végére meg fognak éhezni!-, részben életmód tanácsadás, de legfőképpen nagyszerű mozi. A főszereplője -egyben rendezője- Jon Favreau, de mellette olyan nevek vállaltak szerepet a filmben, mint John Leguizamo, Scarlett Johansson, Dustin Hoffmann, Jr. Robert Downey. Nem rossz névsor.
A Duna Tv-n szombaton este a nyolc Oscar-díjra jelölt Napok romjai látható -többek között Anthony Hopkins, Emma Thompson, Hugh Grant szereplésével-, vasárnap esti filmmel pedig szintén Angliába "látogatunk", csak pár évszázaddal korábbra. Az Artúr király című filmben is nagyszerű színészeket láthatunk, például Clive Owent,Keira Knightley-t és Mads Mikkelsent.

A TV2-ön szombaton este az X-Men - Az elsők látható, melyben különleges képességgel rendelkező emberek szövetkeznek a föld és az emberiség megmentésére. Vasárnap este pedig a klasszikus Zorro, még klasszikusabb feldogozása lesz látható -a Zorro álarca-, olyan színészekkel, mint Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones.

Az RTL Klub ezen a hétvégén inkább romantikus húrokat penget, mégpedig szombaton Az utolsó dal című filmmel, melyben egy apa még egy lehetőséget kap arra, hogy rendbe hozza a kapcsolatát a gyermekeivel. Vasárnap este pedig előbb a Már megint te című romantikus vígjátékon mulathatunk jól, majd közvetlenül utána a magyar filmkészítés elmúlt bő évtizedének egyik legszórakoztatóbb alkotása, a Csak szex és más semmi jön. (Melyet egy Röhrig Gézával készített beszélgetős műsor követ a Portréban. Ezt is érdemes lesz megnézni.)

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });