MinDig TV Extra
  • 2020. május 29.
Premierekkel kedveskedik a Cartoon Network a gyermeknapon a nézőinek
MinDig TV
  • 2020. május 29.
Akár filmet nézne, akár sorozatra vágyik, a MinDig TV kínálatában megtalálja a kedvére való tartalmat.
MinDig TV
  • 2020. május 28.
Örökre elköteleződni nem egyszerű dolog. Van, aki emiatt halogatja is a döntést.
MinDig TV Extra
  • 2020. május 28.
Olykor bizony elkél némi segítség, hogy az ember ne szerencsétlenkedjen a randevún.
MinDig TV Extra
  • 2020. május 24.
Walter White azt gondolta, hogy már nincsen vesztenivalója. De lehet, hogy tévedett.

Jobb nézni, mint átélni – a Pedig jó ötletnek tűnt a National Geographic műsorában

MinDig TV
  • 2018. november 12.

Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.

Kép forrása: http://www.tvmusor.hu/ Kép forrása: http://www.tvmusor.hu/

Azt hiszem, hogy már mindenki száján legalább egy alkalommal kifutott a pedig jó ötletnek tűnt szófordulat, amikor valami nem úgy sült el, ahogyan azt előzetesen elgondoltuk. Jó esetben csak egy kisebb ijedség és egy nagyobb, megkönnyebbült nevetés fogja zárni az eseményt.
A National Geographic sorozata segít abban, hogy ne kelljen a saját bőrünkön megtapasztalni, hogy milyen könnyű megsérülni vagy nevetségessé válni, akár a legegyszerűbb feladat végrehajtása közben, mint például lefutni egy hegy oldalában, házilag barkácsolt hintában vagy hógolyózás, esetleg szánkózás közben.
Ez a sorozat az okos ember a más kárán tanul képi megvalósítása, hiszen jó esetben, ha valaki látja ezeket a példákat, akkor nem fogja elkövetni ugyanazt a hibát, vagy legalább is sokkal óvatosabban fog neki a mutatványnak.
A Pedig jó ötletnek tűnt epizódjait hétköznaponként, a 16 és 18 óra közötti műsorsávban nézhetik meg a National Geographic TV műsorában, amely most november 21-ig kódolatlanul érhető el a MinDig felhasználók részére.

Oldal tetejére