MinDig TV Extra
  • 2019. április 25.
A gaztettekhez pénz kell, mégpedig nem is kevés, ha komoly szinten űzi az ember.
MinDig TV
  • 2019. április 25.
A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.
MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.

Jó reggelt, skacok! – gyermekműsorok a nyári szünet első heteiben

MinDig TV
  • 2016. június 23.

Egy dolgot biztosan nem remélhetünk: hogy gyermekünk egyetlen percet sem fog a tévé előtt ülve tölteni a nyári szünetben.

Kép forrása : www.tvmusor.hu Kép forrása : www.tvmusor.hu

Jó reggelt, skacok! – gyermekműsorok a nyári szünet első heteiben

Egy dolgot biztosan nem remélhetünk: hogy gyermekünk egyetlen percet sem fog a tévé előtt ülve tölteni a nyári szünetben. Nem is kell ez ellen tiltakoznunk, hiszen szerencsére nagyon sok olyan ismeretterjesztő film és sorozat is megtalálható a tévéadók műsorán, amellyel bővül gyermekünk tudása, azaz egyáltalán nem haszontalan a megnézésük. Az igazi kedvenceink –és reményeink szerint sok gyermek gondolkozik így- azok a tudományos és természeti ismeretek nyújtó sorozatok, mint például a Duna TV műsorán látható Paula és a vadállatok. A sorozat egyes epizódjai egy-egy állatfaj bemutatására vállalkozik. Jövő hét hétfőn például az elefántok kerülnek sorra. Megtudhatjuk a filmből azt, hogy milyen sokat kell ennie minden nap egy elefántnak, ha jól szeretne lakni, és azt is, hogy mekkora távolságot tesznek meg egy nap, illetve azt is, hogy mennyire szeretnek vízbe mártózni.

Az RTL Klub nem bízza a véletlenre, és már reggel 5 óra 55 perckor elindítja a gyermekműsorát. (Őszintén reméljük, hogy ilyenkor a gyerekek még alszanak, de ha valaki még is felébredne, akkor van mit néznie, míg a szülők is kinyitják a szemüket.) A Jó reggelt skacok! Című műsor majd két órán keresztül kínál szórakozást a korán ébredőknek. A TV2 leginkább a hétvégén kényezteti a legkisebbeket, mégpedig a szombaton és vasárnap reggel látható TV2 Matinéval, melyben rajzfilmeket sugároznak.

És végül, de nem utolsó sorban, van egy csatorna, ahol reggeltől egészen estig a kicsiké a főszerep: az M2 mesecsatornán régi klasszikus rajzfilmek és az újabb kedvencek várják a gyerekeket a képernyők elé, tévén és - a MinDig TV Appnak köszönhetően – mobilon egyaránt. A repertoárban ott van A kockásfülű nyúl, a Kérem a következőt! és a Vízipók-csodapók is, a sort pedig még hosszasan lehetne folytatni…

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });