MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
MinDig TV
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Itt a húsvét, itt vannak a jó filmek a Super TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 18.


A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.

Igazán nagyszerű lehetőség a kódolatlan időszak arra, hogy a húsvét ünnepnapjait kellemesen tölthessük a tévéképernyők előtt. Olyan klasszikus, megunhatatlan alkotásokat nézhetnek meg ebben az időszakban, mint az Igazából szerelem (április 21.-én, vasárnap, 22 óra 15 perctől), melyben Hugh Grant felejthetetlen és fölülmúlhatatlan brit miniszterelnököt alakít, és ahol minden a szeretetről és a szerelemről szól.
Hétfőn este pedig- április 22.-én, 21 órai kezdéssel - a divat kőkemény világába nyerhetünk bepillantást Az Ördög Pradát visel című mozival. Andrea – Anne Hathaway alakításában – véletlenül csöppen egy olyan állásba, amelyet sokan álmaik netovábbjának tekintenének. Andrea nem ért a divathoz, munkamániás főnöke viszont annál inkább. A lányt fokozatosan szippantja be a divat világa, megkedveli a munkáját, és már azt sem bánja, hogy nincs magánélete, mert minden percét a cégének kell szentelnie. De mindig eljön az a pont, amikor az ember megáll, körbenézz és elgondolkodik azon, hogy tényleg ide akart-e eljutni.
Éljenek a nagyszerű lehetőséggel és kapcsolódjanak ki a Super TV2 gyermekeknek és felnőtteknek szóló filmjeivel, show-műsoraival az ünnepi időszakban is. Most egészen április 28-ig kódolatlanul élvezhetik a Super TV2 gazdag műsor kínálatát

Oldal tetejére
});