MinDig TV
  • 2019. július 17.
Van, aki kifejezetten büszke a gyönyörű szép feleségére, más pedig örökké féltékenykedik miatta.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 17.
Akik szeretik a népszerűséget, azok élvezik azt is, ha rajongóik vannak. Kivéve, ha ez a rajongás már beteges.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.

Itt a húsvét, itt vannak a jó filmek a Super TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 18.


A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.

Igazán nagyszerű lehetőség a kódolatlan időszak arra, hogy a húsvét ünnepnapjait kellemesen tölthessük a tévéképernyők előtt. Olyan klasszikus, megunhatatlan alkotásokat nézhetnek meg ebben az időszakban, mint az Igazából szerelem (április 21.-én, vasárnap, 22 óra 15 perctől), melyben Hugh Grant felejthetetlen és fölülmúlhatatlan brit miniszterelnököt alakít, és ahol minden a szeretetről és a szerelemről szól.
Hétfőn este pedig- április 22.-én, 21 órai kezdéssel - a divat kőkemény világába nyerhetünk bepillantást Az Ördög Pradát visel című mozival. Andrea – Anne Hathaway alakításában – véletlenül csöppen egy olyan állásba, amelyet sokan álmaik netovábbjának tekintenének. Andrea nem ért a divathoz, munkamániás főnöke viszont annál inkább. A lányt fokozatosan szippantja be a divat világa, megkedveli a munkáját, és már azt sem bánja, hogy nincs magánélete, mert minden percét a cégének kell szentelnie. De mindig eljön az a pont, amikor az ember megáll, körbenézz és elgondolkodik azon, hogy tényleg ide akart-e eljutni.
Éljenek a nagyszerű lehetőséggel és kapcsolódjanak ki a Super TV2 gyermekeknek és felnőtteknek szóló filmjeivel, show-műsoraival az ünnepi időszakban is. Most egészen április 28-ig kódolatlanul élvezhetik a Super TV2 gazdag műsor kínálatát

Oldal tetejére