MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 16.
Amikor az ember kézzel foghatóan érzi, hogy véges az ideje, akkor nem hazudhat tovább.
MinDig TV
  • 2019. szeptember 16.

Két fiatal hiába szereti őszintén egymást, ha a család bele akar szólni a házasságba.
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 12.
Szélsőséges időjárás, kevés napfény és összezártság, ebből mindig kisülhet valami rossz.

MinDig TV
  • 2019. szeptember 11.
Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 9.
Egy elnök életének minden pillanata érdekes, kíváncsiak rá az emberek.

Itt a húsvét, itt vannak a jó filmek a Super TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 18.


A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.

Igazán nagyszerű lehetőség a kódolatlan időszak arra, hogy a húsvét ünnepnapjait kellemesen tölthessük a tévéképernyők előtt. Olyan klasszikus, megunhatatlan alkotásokat nézhetnek meg ebben az időszakban, mint az Igazából szerelem (április 21.-én, vasárnap, 22 óra 15 perctől), melyben Hugh Grant felejthetetlen és fölülmúlhatatlan brit miniszterelnököt alakít, és ahol minden a szeretetről és a szerelemről szól.
Hétfőn este pedig- április 22.-én, 21 órai kezdéssel - a divat kőkemény világába nyerhetünk bepillantást Az Ördög Pradát visel című mozival. Andrea – Anne Hathaway alakításában – véletlenül csöppen egy olyan állásba, amelyet sokan álmaik netovábbjának tekintenének. Andrea nem ért a divathoz, munkamániás főnöke viszont annál inkább. A lányt fokozatosan szippantja be a divat világa, megkedveli a munkáját, és már azt sem bánja, hogy nincs magánélete, mert minden percét a cégének kell szentelnie. De mindig eljön az a pont, amikor az ember megáll, körbenézz és elgondolkodik azon, hogy tényleg ide akart-e eljutni.
Éljenek a nagyszerű lehetőséggel és kapcsolódjanak ki a Super TV2 gyermekeknek és felnőtteknek szóló filmjeivel, show-műsoraival az ünnepi időszakban is. Most egészen április 28-ig kódolatlanul élvezhetik a Super TV2 gazdag műsor kínálatát

Oldal tetejére