MinDig TV Extra
  • 2019. március 20.
Ismerjük a végső összecsapás, az utolsó leszámolás pusztító erejét. Most láthatjuk is.
MinDig TV
  • 2019. március 19.
A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 18.
A Forma-1 hőskorában bizony szinte nem telt el év halálos baleset nélkül.
MinDig TV
  • 2019. március 18.
Március második felében a tudományos élet kerül főszerepben a MinDig TV-nél, hiszen egészen március 31-ig kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználók a National Geographic TV műsorát.
MinDig TV Extra
  • 2019. március 13.
Az ünnepi időszakban több olyan tévéfilmet is megnézhetnek az M3 Anno tévéadón, melyek a szabadságharc utáni időszakot mutatják be.

Így appoztok Ti - bemutatjuk a legjobb fotókat

MinDig TV
  • 2015. december 21.

A „MindDig Veled!” fotópályázatra beérkezett képek nemcsak nagy darabszámukkal okoztak hatalmas örömet a szervezőknek, hanem azzal is, hogy nagyon jól adják vissza azt a széleskörű felhasználási lehetőséget, amit a MinDig TV Applikáció nyújt a felhasználóknak.

A résztvevők nagyon kreatívan álltak a felhíváshoz és olyan igazán extrémnek nevezhető környezetben végrehajtott tévénézésről is küldtek be képet, mint a víz alatti filmnézés, melynek üzenete nyugodtan lehetne az is, hogy „velünk MinDig elmerülhettek a legjobb csatornákban” - a kép készítője, Veres András mellesleg az első díjat zsebelte be. De megtudhattuk azt is, hogy a MinDig TV felvillanyoz, és még a robotok is szeretik. A tévézés, filmezés átalakult szerepére utal a második helyezett Üsztöke Roland Autós mozi című képe és egy olyan alkotás is, amely a legvékonyabb okos tévének titulálja a MinDig TV Appot.

A fotók készítői: Veres András, Üsztöke Roland, Pálfi Melinda, Varga László, Horváth Krisztián A fotók készítői: Veres András, Üsztöke Roland, Pálfi Melinda, Varga László, Horváth Krisztián


A képek hűen adják vissza a lehetőséget bőséges tárházát, amit a MinDig TV Applikáció kínál a felhasználóknak. Használatával senki sem marad le kedvenc sorozatáról vagy sporteseményéről, még akkor sem, ha éppen főznie kell, fogat mos, edz, horgászik vagy a család másik tagja lefoglalta már a televíziókészüléket (utóbbira hoz példát Majoros Dániel Krisztián képe, amelyet az Antenna Hungária különdíjjal jutalmazott).

A fotók készítői:Győrfi Nina, Kosztolányi Patrick,Majoros Dániel Krisztián, Doricsák Orsi, Radványiné Trautmann Erika A fotók készítői:Győrfi Nina, Kosztolányi Patrick,Majoros Dániel Krisztián, Doricsák Orsi, Radványiné Trautmann Erika


Természetesen nem maradhattak el az extrém környezetben készült képek sem -volt, aki egy mászókáról fejjel lefelé lógva követte kedvenc műsorát-, miként az is beigazolódott, hogy a MinDig TV Applikációt a legszélesebb korosztály használja, így a fiatalok mellett a legidősebbek sem maradnak ki ebből a nagyszerű szolgáltatásból (ez a 3. helyezett Kiss Zoltán képén is megmutatkozik), sőt a képek alapján még az állatok is lelkes használói, de a plüssmackók sem bírnák ki a hosszú telet MinDig TV Applikáció nélkül. És nem is kell, hiszen az alkalmazást bárhol, bármikor használhatjuk (megmutatta ezt a közönségdíjas Horváth Krisztián is), amely már ősszel több mint egymillió letöltéssel rendelkezett.

A fotók készítői:Kiss Zoltán, Tóth Péter, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, Horváth Krisztián, Kriskó Nikolett A fotók készítői:Kiss Zoltán, Tóth Péter, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, Horváth Krisztián, Kriskó Nikolett


A többi fotót is érdemes megnézni!

Oldal tetejére
});