MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Igazságosztó glóriával - Az Angyal című film a Paramount Channel műsorában

MinDig TV
  • 2018. február 26.

A MinDig TV felhasználók számára egészen 2018. március 4-ig kódolatlanul érhető el a Paramount Channel tévéműsora, melyben sok nagyszerű filmet nézhetnek meg ebben az időszakban is.

Kép forrása: https://www.cineplex.com/ Kép forrása: https://www.cineplex.com/

A tavaly elhunyt Roger Moore (magyar hangja Láng József) jelenti a magyar tévénézők egy jelentős részének a klasszikus Simon Templar-t, azaz az Angyalt.

A nálunk is nagy sikerrel vetített tv sorozat az 1960-as években készült, hogy azután a hetvenes évek legvégén felfrissítsék (ebben Ian Ogilvy alakította Templar-t), majd egy újabb hosszú szünet után készült egy mozifilm, 1997-ben.

Ebben Val Kilmer kapta meg Simon Templar karakterét, aki ugyanolyan látványosan és hatékonyan játssza ki a legjobban őrzött helyszínek biztonsági rendszereit is, és vált alakot pillanatok alatt, de messze nem olyan eleganciával, mint Roger Moore.

Templar ezúttal igazán veszélyes terepre merészkedik, ugyanis Oroszországban kell bemutatnia azt, amihez a legjobban ért: ellopni valamit, amit nagyon őriznek.

Amit meg kell szereznie, az egy képlet, de nem akármilyen, hanem egy kiapadhatatlan energiaforrás leírása. Óriási érték, amit egyesek a hatalmi vágyaik megalapozójának gondolnak.

Ennek megfelelően a megvédése mindent megér nekik, így az Angyal cselekedete olyan személyeket is veszélybe sodor, akiket védenie kellene inkább, végül így is tesz majd.

Az Angyal című filmet február 26-án, hétfőn, 21 órai kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában.
A Paramount a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére