MinDig TV
  • 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.

Hosszú az út a becsapódásig – Az élet ára című film az RTLII műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 3.


Nagyon messzire jutott az emberiség a háború klasszikus formájától, amikor még ember az ember ellen, testközelben vívta meg a küzdelmét.

Kép forrása: https://smokingbarrels.blog.hu/ Kép forrása: https://smokingbarrels.blog.hu/

Napjainkban sokszor több ezer kilométerre a célponttól ül a robotrepülőgép vagy a drón kezelője, aki ugyanúgy katona, ugyanúgy háborút vív, de azért még is micsoda különbség. Az élet ára című film főszereplője, Katherine Powell egy titkos drón akció parancsnoka. Kenyában próbálnak meg terroristacsoportokat megsemmisíteni.
A veszély abszolút reális, a gazemberek bármikor újabb robbantásos merényletet követhetnek el civil célpontok ellen, de az akció végrehajtása – a bűnözők kiiktatása - nehezen oldható meg úgy, hogy ne legyenek ártatlan áldozatok is. Nagyon nehéz – sőt, inkább lehetetlen – megválaszolni azt a kérdést, hogy meddig mehetünk el a megelőzéssel. Beleférhet egy-két vétlen áldozat is az akcióba, ha ez által másokat meg tudunk menteni? És valakinek ki kell adnia a parancsot, vállalnia kell a szakmai és a lelki következményeket.
Ezt a témát járja körül a film, nagyon erős szereposztással (például Helen Mirren, Alan Rickman), izgalmas történettel. Az élet ára című mozi október 6-án, szombaton, 23 óra 30 perces kezdéssel nézhető meg az RTLII műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában

Oldal tetejére
});