MinDig TV Extra
  • 2018. október 20.
Az idősebbek munkahelyét átveszik a fiatalok, az emberekét a robotok. Szükség van-e még a tapasztalatra, amit egy ember az évtizedek alatt felhalmozott?
MinDig TV
  • 2018. október 20.

Az ember sohasem tudhatja, hogy melyik pillanatban látja meg azt az embert, aki alapjaiban változtatja meg az életét.
MinDig TV
  • 2018. október 18.
Megkedvelték a tévénézők a Korhatáros szerelem szereplőit, sokan szurkolnak Eszternek és Dávidnak, hogy minden külső nehézség ellenére megtalálják a boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 18.
Mindenki életében vannak rossz napok, de néha annyira összejön minden, hogy az ember legszívesebben világgá menne.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.

Hosszú az út a becsapódásig – Az élet ára című film az RTLII műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 3.


Nagyon messzire jutott az emberiség a háború klasszikus formájától, amikor még ember az ember ellen, testközelben vívta meg a küzdelmét.

Kép forrása: https://smokingbarrels.blog.hu/ Kép forrása: https://smokingbarrels.blog.hu/

Napjainkban sokszor több ezer kilométerre a célponttól ül a robotrepülőgép vagy a drón kezelője, aki ugyanúgy katona, ugyanúgy háborút vív, de azért még is micsoda különbség. Az élet ára című film főszereplője, Katherine Powell egy titkos drón akció parancsnoka. Kenyában próbálnak meg terroristacsoportokat megsemmisíteni.
A veszély abszolút reális, a gazemberek bármikor újabb robbantásos merényletet követhetnek el civil célpontok ellen, de az akció végrehajtása – a bűnözők kiiktatása - nehezen oldható meg úgy, hogy ne legyenek ártatlan áldozatok is. Nagyon nehéz – sőt, inkább lehetetlen – megválaszolni azt a kérdést, hogy meddig mehetünk el a megelőzéssel. Beleférhet egy-két vétlen áldozat is az akcióba, ha ez által másokat meg tudunk menteni? És valakinek ki kell adnia a parancsot, vállalnia kell a szakmai és a lelki következményeket.
Ezt a témát járja körül a film, nagyon erős szereposztással (például Helen Mirren, Alan Rickman), izgalmas történettel. Az élet ára című mozi október 6-án, szombaton, 23 óra 30 perces kezdéssel nézhető meg az RTLII műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában

Oldal tetejére