MinDig TV
  • 2019. április 23.
A tavaszi szünet időszakában kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora a MinDig TV felhasználói számára
MinDig TV
  • 2019. április 22.
Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

MinDig TV Extra
  • 2019. április 22.
Vannak, akik nagyon szeretnek esküvőkre járni, de nem szeretnének az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent.
MinDig TV
  • 2019. április 18.

A MinDig TV szolgáltatás felhasználóinak a nyuszi kódolatlan hozzáférést hoz a Super TV2 és a Kiwi TV műsoraihoz egészen április 28-ig.
MinDig TV
  • 2019. április 18.
Enyedi Ildikó nagyszerű mozija az Oscar-díj legvégső esélyesei közé is bekerült, nem érdemtelenül.

Hajrá fiúk! - A férfi kézilabda világbajnokság mérkőzései az M4 Sport műsorában

MinDig TV
  • 2019. január 10.

Női és férfi kézilabdázóink már igen sok szép pillanatot szereztek a szurkolóknak. A héten kezdődnek a férfi kézilabda vb mérkőzései és reméljük, hogy 2019 rögtön egy magyar sportsikerrel indul.

Kép forrása: www.m4sport.hu/ Kép forrása: www.m4sport.hu/

Németország és Dánia lesz a házigazdája az idei évben a világbajnokságnak, amely január 10-én, csütörtökön veszi kezdetét. Nagy örömünkre a magyar fiúk is ott küzdenek a világ legjobb csapatai között és az M4 Sport tévéadó a torna valamennyi mérkőzését közvetíti, így a sportkedvelők egyetlen izgalmas akcióról sem fognak lemaradni.
A magyar válogatott Argentínával, Angolával, Katarral, Egyiptommal és Svédországgal került egy csoportba, és első mérkőzését január 11-én, 18 órai kezdéssel vívja dél-amerikai ellenfelével.
A torna győztese automatikusan kijut a 2020-as nyári olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek az olimpiai selejtezőtornán, így mindenképpen fontos lenne minél messzebbre jutni, minimum a legjobb hét csapat közé. A világbajnoki címért majd január 27-én küzd meg az a két csapat, amelyik a legtovább állva maradt és titokban azért reménykedhetünk, hogy hátha a mi fiaink is ott lesznek a dániai Herningben megrendezésre kerülő végső összecsapás résztvevői között.
A világbajnokság mérkőzéseit az M4 Sport műsorában nézhetik meg, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-72480440-1', 'auto', {'allowLinker': true}); ga('require', 'linker'); ga('linker:autoLink', ['ugyfelkapu.mindigtvextra.hu'] ); ga('send', 'pageview'); });