MinDig TV Extra
  • 2019. február 18.
A tapasztalatok szerint egy eltűnt személy megtalálásában az első két nap a legfontosabb, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy élve találják meg.
MinDig TV
  • 2019. február 14.
Bohumil Hrabal írásai egy olyan korszakot idéznek meg, amelyik még annak is ismerős és szimpatikus, aki nem élt benne.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 13.
Sokszor kívánja az ember, hogy bárcsak lenne már pár órával, nappal, héttel idősebb. Esetleg pár évvel.
MinDig TV
  • 2019. február 12.
A kínai kultúrát és gasztronómiát sokan kedvelik, de azoknak is érdemes figyelemmel kísérni az M5 sorozatát, akik most ismerkednek vele.
MinDig TV Extra
  • 2019. február 11.
Ez az Einstein nem a világhírű tudós, de nem is ok nélkül viseli a legendás családnevet.

Hajrá fiúk! - A férfi kézilabda világbajnokság mérkőzései az M4 Sport műsorában

MinDig TV
  • 2019. január 10.

Női és férfi kézilabdázóink már igen sok szép pillanatot szereztek a szurkolóknak. A héten kezdődnek a férfi kézilabda vb mérkőzései és reméljük, hogy 2019 rögtön egy magyar sportsikerrel indul.

Kép forrása: www.m4sport.hu/ Kép forrása: www.m4sport.hu/

Németország és Dánia lesz a házigazdája az idei évben a világbajnokságnak, amely január 10-én, csütörtökön veszi kezdetét. Nagy örömünkre a magyar fiúk is ott küzdenek a világ legjobb csapatai között és az M4 Sport tévéadó a torna valamennyi mérkőzését közvetíti, így a sportkedvelők egyetlen izgalmas akcióról sem fognak lemaradni.
A magyar válogatott Argentínával, Angolával, Katarral, Egyiptommal és Svédországgal került egy csoportba, és első mérkőzését január 11-én, 18 órai kezdéssel vívja dél-amerikai ellenfelével.
A torna győztese automatikusan kijut a 2020-as nyári olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek az olimpiai selejtezőtornán, így mindenképpen fontos lenne minél messzebbre jutni, minimum a legjobb hét csapat közé. A világbajnoki címért majd január 27-én küzd meg az a két csapat, amelyik a legtovább állva maradt és titokban azért reménykedhetünk, hogy hátha a mi fiaink is ott lesznek a dániai Herningben megrendezésre kerülő végső összecsapás résztvevői között.
A világbajnokság mérkőzéseit az M4 Sport műsorában nézhetik meg, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás használatával is.

Oldal tetejére
});