MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
MinDig TV
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Gyermekre vágyva – a Timothy Green különös élete című film a Duna TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 22.

Vigyázz, hogy mit kívánsz, szól a mondás, de van, amikor igazán örül az ember, ha teljesül egy régi vágya.

 Kép forrása: www.fwweekly.com/ Kép forrása: www.fwweekly.com/

Két kedves ember, Cindy és Jim már csak arra vágynak, hogy boldog kapcsolatuknak gyümölcseként gyermekük szülessen. Amikor kiderül, hogy nem lehet gyermekük, akkor megpróbálkoznak az örökbefogadással, de itt sem járnak sikerrel. Egy este végül összeírják, hogy milyennek képzelik el a gyermeküket, majd a listát egy dobozba helyezve elássák a kertjükbe.
Ezen az éjszakán nagy vihar söpört végig a lakóhelyükön, reggel pedig egy egészen különös, csupa sár jövevényt találnak az ajtajuk előtt. Ő Timothy, aki nemcsak a házaspárt, de Stanleyville összes lakóját egy pillanat alatt elvarázsolja.
Fontos, hogy megfogalmazzuk a vágyainkat, álmainkat. És még az is lehet, hogy olykor egy-egy meg is valósul belőle. A Timothy Green különös élete című filmet Húsvét hétfőn – április 22.-én – 22 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV szolgáltatás segítségével is.

Oldal tetejére
});