mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

Gyermeknapi összefogás – élő közvetítés a MinDig TV Applikációban

mindigTV
  • 2016. május 26.

Május 29-én, gyereknapon mi a a budapesti Ötvennhatosok terén leszünk, és ezt megosztjuk mindenkivel.

A Nemzetközi Gyermeknapot jellemzően –de nem egységesen– június 1-én ünneplik a résztvevő országokban, hazánkban azonban mindig május utolsó vasárnapja a Gyermeknap, így idén az esemény május 29-ére esik.

Magyarországon 1931-től ünneplik a gyermekeket, kezdetben egy egész hét – Gyermekhét – szólt a legkisebbekről. Az esemény egyik vezérmotívuma, hogy a figyelem középpontjába állítsuk a gyerekek jóléte iránti cselekvéseket. Miközben sokan ilyenkor ajándékokkal kedveskednek a csemetéjüknek, fontos, hogy figyelmünk azokra is kiterjedjen, akik éppen bajban vannak.

Mert bizony az eltűnt gyermekeknek is van már világnapja: május 25. A 2011 óta megrendezésre kerülő Ezer Lámpás Éjszakája rendezvény arra kívánja felhívni az emberek figyelmét, hogy Magyarországon évente több mint 10.000 gyermek tűnik el. Közülük sokan rövid idő elteltével előkerülnek, de sajnos vannak olyanok is, akik még évek múltán sem.

Az idei évben az ország 12 nagyobb városában lesznek programok, melyek közül a budapestit a mindigTV Applikáción élőben kísérhetjük figyelemmel (május 29-én, 16 és 22 óra között).

A fővárosban az 56-osok terén –a Városliget szélén- várják az érdeklődőket, ahol felvilágosító programok, rendőrségi bemutatók mellett számos népszerű zenész és zenekar is fellép. Így élőben tekinthetjük meg Kökény Attila, a Korda-Balázs házaspárt, ByeAlexet, Cserpes Laurát, vagy éppen a Kállay Saunders Bandet, de ott lesz Nagy Feró és a Beatrice is. Az idősebb korosztályok szívét is megdobogtató Kökény Attila és a fiatalabbak körében nagy kedvenc Kállay-Saunders annak idején a Megasztár 5-ben mérte össze a tudását. Akkor Kökény végzett előbbre. De mind a kettőjük karrierje szépen alakul az óta is. ByeAlex előadása –és sikere, az, hogy részt vehetett az Eurovíziós Dalfesztiválon-, annak idején igencsak megosztotta a közvéleményt. Számai azonban azóta is rendszeresen hallhatóak a rádióműsorokban, most pedig zenekarával mutatkozik be. Az este talán legszebb és legmeghatóbb pillanata a 10.000 darab világító luftballon magasba engedése lesz (21.50-kor). 2016-ban is Ezer Lámpás Éjszakája! – “Hogy minden gyermek hazataláljon”, mi ott leszünk, reméljük, Önök is (akár személyesen, akár az ingyenes app segítségével.)

És ahogyan tallán már értesültek róla, mindigTV PLUSZ HbbTV szolgáltatáson keresztül is csatlakoztunk a kezdeményezéshez. Az Ezer Lámpás Éjszakája menüpontban megtekinthetőek a rendőrség által keresett eltűnt gyermekek fényképe és adati, ezzel is növelve annak a lehetőséget, hogy valaki felismeri valamelyik csellengő gyermeket.

És akkor amit jegyezzünk fel: aki nem tud személyesen ott lenni az Ezer Lámpás Éjszakája eseményen, az idei évben első alkalommal kísérheti majd figyelemmel élőben a koncerteket és lufi felengedést a mindigTV Applikáció segítségével.

Oldal tetejére