MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Gépek forradalma - a Vasököl című film az RTL Klub műsorában

MinDig TV
  • 2018. május 31.

Ma már egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy robotok vívjanak egymással harcot, miközben emberek szurkolnak nekik és fogadnak a győztes személyére.

Kép forrása: http://supernaturalmovies.blog.hu/ Kép forrása: http://supernaturalmovies.blog.hu/

Azt mondjuk, azt gondoljuk, hogy a robotok létjogosultsága ott jön el, ahol az emberi tudás, az emberi képességek véget érnek. Ez így leírva nagyon szép, de ki tudja a jövőt? Ki látja előre, hogy az egyre összetettebb képességekkel rendelkező robotok mikor kezdik el onnan is kiszorítani az embert, ahol most úgy gondoljuk, hogy helyünk van még.
A Vasököl című mozi főszereplője, Charlie Kenton – Hugh Jackman alakítja a filmben – kiöregedett bokszoló, aki nem igazán ért máshoz, így miután visszavonult robotokkal folytatja az ipart. Megveszi őket, megjavítja, majd megy velük versenyről versenyre. Pénze nincs sok, éppen annyi, hogy ne haljon éhen és az egyik versenyről eljusson a másikra.
Amikor azonban a fiáról is neki kell már gondoskodnia, muszáj változtatnia. Fiával egy már kikukázott robot, Atom –azaz Vasököl - felújításában és harcba küldésében látják meg a lehetőséget.
A megkezdett menetelés során azután apa és fia is újra egymásra találhat, így a Vasököl nem csak robotok harcáról, de emberi érzésekről is szól.
A Vasököl című filmet június 3-án, vasárnap, 18 óra 55 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL Klub műsorában.

Oldal tetejére
});