MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Füllentések hálójában – a Joséphine című film a Duna TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. május 28.

Az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb francia alkotását köszönthetjük a Joséphine című vígjátékban.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Joséphine 30 éves, egy macskával lakik együtt, nem elégedett a testével, barátja házas, shoppingolással vigasztalja magát és a szülei folyamatosan azzal piszkálják, hogy mikor megy már végre férjhez.
Ismerős történet? Igen, de a folytatása nem lesz hétköznapi.
Ugyanis, amikor a húga bejelenti, hogy férjhez megy, akkor Joséphine elveszíti minden realitás érzékét és azt füllenti, hogy ő is megtalálta már az igazit, egy brazil orvos személyében és hamarosan össze is házasodnak.
És innen már nincs visszaút, a lány újabb és újabb hazugságokkal építi a légvárat, és mielőtt az építmény teljesen maga alá temetné, végső kétségbeesésében azt mondja, hogy elutazik Brazíliába a vőlegényéhez, hogy előkészítsék az esküvőt.
A lakását is kiadja, hiszen ha nincs itthon, akkor minek álljon üresen, miközben ő maga kénytelen a padláson megbújva rejtőzködni.
Viszont, ha nem szeretné ott tölteni az élete hátralévő részét, akkor egyszer le kell jönni onnan és el kell magyarázni a családnak az egész történetet.
A Joséphine című filmet május 29-én, kedden, 23 óra 05 perces kezdéssel nézhetik meg a Duna TV műsorában, de figyelemmel kísérhetik a MinDig TV Applikáció segítségével is.

Oldal tetejére
});