MinDig TV
  • 2020. október 26.
A műkincsek titokzatos világába nyerhetünk bepillantást ezzel a sorozattal.
MinDig TV Extra
  • 2020. október 26.
A valóság sokkal izgalmasabb tud lenni, mint egy kitalált történet.
MinDig TV
  • 2020. október 22.
Az 1956-os forradalom résztvevői számos szimpatizánsra leltek a világban.
MinDig TV Extra
  • 2020. október 22.
A banditák lassan végleg elcsomagolhatják a fegyvereiket.
MinDig TV
  • 2020. október 19.
2020. október 19-től november 1-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az AXN műsorát.

Főzzünk együtt Jamie Oliverrel a TV Paprika műsorában

MinDig TV
  • 2020. április 20.

2020. április 20 és május 3. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV Paprika műsorát.

Kép forrása:  http://tvpaprika.hu/ Kép forrása: http://tvpaprika.hu/

Mindenkiben ott rejtőzik egy ügyes szakács és ha kaphatunk hozzá egy kis segítséget, akkor nagyszerű dolgokat alkothatunk a konyhában.
Például Jamie Olivertől, aki olyan könnyedén főz és olyan praktikus tanácsokat oszt meg a tévénézőkkel, hogy pillanatok alatt kedvet tud csinálni bármilyen étel elkészítéséhez.
A kódolatlan időszakban látható a Jamie és Jimmy konyhai csatái című sorozat, melyben Jamie a legemlékezetesebb ételeit készíti el újra, híres vendégei számára.
De biztosan sokan rajonganak a francia konyháért is, nekik lesz kötelező program a Francia módra című sorozat, Sarah Sharratt-tal, aki Franciaországban kezdett új életet, és mint profi szakács és lelkes ínyenc, a mindennapjainak meghatározó része, hogy mi kerül az asztalra délben vagy este. Ez a műsor nemcsak kulináris, de kulturális kalandokat is ígér.

És mi lehet aktuálisabb egy olyan műsornál, melynek az a címe, hogy Mi van a hűtőben? Izgalmas kihívás, amikor az ember úgy dönt - vagy olyan helyzetbe kerül -, hogy csak azokkal az alapanyagokkal dolgozhat,amelyek megtalálhatóak az otthonában. Ebből összehozni valami finomat igazán inspiráló tud lenni, a végeredményre pedig, ha jól sikerült, méltán lehetünk büszkék.

Gyűjtsenek össze minél több jó receptet és praktikus konyhai tippet az április 20 és május 3. között a MinDig TV felhasználók számára most kódolatlanul elérhető TV Paprika műsorai segítségével.


Oldal tetejére