mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Főzzünk együtt Jamie Oliverrel a TV Paprika műsorában

mindigTV
  • 2020. április 20.

2020. április 20 és május 3. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a TV Paprika műsorát.

Kép forrása:  http://tvpaprika.hu/ Kép forrása: http://tvpaprika.hu/

Mindenkiben ott rejtőzik egy ügyes szakács és ha kaphatunk hozzá egy kis segítséget, akkor nagyszerű dolgokat alkothatunk a konyhában.
Például Jamie Olivertől, aki olyan könnyedén főz és olyan praktikus tanácsokat oszt meg a tévénézőkkel, hogy pillanatok alatt kedvet tud csinálni bármilyen étel elkészítéséhez.
A kódolatlan időszakban látható a Jamie és Jimmy konyhai csatái című sorozat, melyben Jamie a legemlékezetesebb ételeit készíti el újra, híres vendégei számára.
De biztosan sokan rajonganak a francia konyháért is, nekik lesz kötelező program a Francia módra című sorozat, Sarah Sharratt-tal, aki Franciaországban kezdett új életet, és mint profi szakács és lelkes ínyenc, a mindennapjainak meghatározó része, hogy mi kerül az asztalra délben vagy este. Ez a műsor nemcsak kulináris, de kulturális kalandokat is ígér.

És mi lehet aktuálisabb egy olyan műsornál, melynek az a címe, hogy Mi van a hűtőben? Izgalmas kihívás, amikor az ember úgy dönt - vagy olyan helyzetbe kerül -, hogy csak azokkal az alapanyagokkal dolgozhat,amelyek megtalálhatóak az otthonában. Ebből összehozni valami finomat igazán inspiráló tud lenni, a végeredményre pedig, ha jól sikerült, méltán lehetünk büszkék.

Gyűjtsenek össze minél több jó receptet és praktikus konyhai tippet az április 20 és május 3. között a mindigTV felhasználók számára most kódolatlanul elérhető TV Paprika műsorai segítségével.


Oldal tetejére