mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. október 14.
Van, akit még a halál sem állít meg abban, hogy üldözze a gonoszt.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. október 8.
Elnyerni a másik fél hódolatát sokféleképpen lehetséges.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. október 1.
Néha úgy hozza a sors, hogy nem várt események változtatják meg az életünket.
mindigTV
  • 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.

Földön, vízen, levegőben - sportos hétvégék a DigiSport1 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2016. február 2.

Mindenkinek van kedvence, de aki igazán szereti a sportot, az valamennyi eseményt érdeklődéssel követ

A sportcsatornák igen széles körben juttatják el a háztartásokba a legkülönbözőbb sportágak kiemelkedő eseményeit a világ minden tájáról. Aki bírja, akár éjszaka is figyelemmel kísérheti a távoli kontinenseken folyó rendezvényeket. A legerősebb tartalmat sugárzó sportcsatornák közé tartozik a DIGISPORT1, melynek adása a mindigTV PRÉMIUM alapcsomagjában megtalálható. Február első hétvégéjén például -a jól bevált labdarúgó mérkőzések mellett- női vízilabda és férfi kézilabda párharcok lesznek láthatók magyar érdekeltséggel, élő közvetítésben. A sikeres Európa bajnokság után most a bajnokok ligájában láthatjuk kedvenc hölgyeinket.

Mind a két hétvégi napon - szombaton és vasárnap is- két-két mérkőzést ad élőben a DIGISOPRT1: szombaton 18 óra 10 perces és 19 óra 55 perces kezdéssel, míg vasárnap 10 óra 55 perces és 12 óra 40 perces kezdéssel. Magyar részről az UVSE-Centrál és a Szolnok női csapata lesz a párharcok résztvevője. Férfi kézilabdázóink kevésbé sikeres EB szerepléssel a hátuk mögött igyekszenek helyt állni a nemzetközi kupákban.

A DIGISPORT1-en szombaton 16 óra 10-től az MVM Veszprémnek szurkolhatunk -a SEHA ligában- a Maks Strumica ellen. Nem maradunk labdarúgó rangadó nélkül sem ezen a hétvégén, hiszen szombaton a Premier League-ben a Menchester City a szezon meglepetés csapatával, a Leicester City-vel csap össze -13 óra 25-ös kezdéssel-, míg vasárnap este a francia Ligue1 két jeles csapatának, az Olympique Marseille-nek és a PSG-nek az összecsapása lesz látható élő közvetítésben 20 óra 55 perctől.

Aki pedig nem alszik éjszaka -vagy nagy rajongója a Dél-amerikai focinak- Argentin bajnoki meccseket láthat vasárnap hajnalban és késő este is.

Oldal tetejére