MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Férfiak figyelem! - RTL Spike kódolatlanul a MinDig TV-n

MinDig TV
  • 2016. december 13.

Minden jó, ha jó a vége: egész decemberben kódolatlanul érhetik el a MinDig TV felhasználói a RTL Spike adó műsorát.

A Spike az Egyesült Államokban sikerrel felépített kábelcsatorna márka, mely a VIACOM közvetítésével már Magyarországra is eljutott. Itthon az új kezdeményezés megkapta még a vonzó RTL előnevet is, de sokkal inkább a tartalmával kívánja meghódítani a nézőket, mint sem az elnevezésével.


Az mindjárt szimpatikus, hogy a csatornának lesznek saját gyártású műsorai is. Ilyen például a Playback párbaj. A műsorban minden alkalommal két híresség küzd meg egymással, és azzal a feladattal, hogy minél élethűben utánozzon ismert sztárénekeseket. Új párbajozóknak pénteken, késő este lehet szurkolni, de aki esetleg lemaradt az adásról, az a következő héten, szerdán este bepótolhatja. Ezen a héten például Aleska Diamond és Vadon János az „ismétlő”, míg Dobó Kata és Simon Kornél lesz az új belépő páros.
Az új adó a férfiaknak kíván kedvezni –saját meghatározásuk szerint a fiatal felnőtteket célozzák meg elsősorban–, ennek megfelelő a műsorkínálatuk is.


Rajzfilmben Pókember és Batman, míg sorozatokban „A visszatérők”, a „Sötét árvák”, vagy a „Top Gear” és a „Bellator MMA” sportműsor igyekszik igazán változatos szórakozást nyújtani.


Az éppen csak elindult adót a MinDig TV felhasználói az elsők között ismerhetik meg, és egészen 2017. január 2-ig kódolatlanul élvezhetik a színes kínálatát. Az RTL Spike a 64. programhelyen található.


Oldal tetejére