mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Felfedezőútra indulunk – Discovery Channel két hétig kódolatlanul

mindigTV
  • 2016. október 19.

Az ember egyik pozitív tulajdonsága a kíváncsiság, az érdeklődés az ismeretlen, még felfedezésre váró helyek és dolgok iránt. Talán ez az egyik legfontosabb képességünk, ami előre visz bennünket. Ezt az érdeklődési kört elégíti ki a Discovery Channel, melynek műsorait 2016. október 14. és 30. között most kódolatlanul nézhetik a MinDig TV használói.

kép forrása: http://www.discoverychannel.hu/ kép forrása: http://www.discoverychannel.hu/

Felfedezőútra indulunk – Discovery Channel két hétig kódolatlanul

Az ember egyik pozitív tulajdonsága a kíváncsiság, az érdeklődés az ismeretlen, még felfedezésre váró helyek és dolgok iránt. Talán ez az egyik legfontosabb képességünk, ami előre visz bennünket. Ezt az érdeklődési kört elégíti ki a Discovery Channel, melynek műsorait 2016. október 14. és 30. között most kódolatlanul nézhetik a mindigTV használói.
A Discovery Channel műsorkínálata eleve sokszínű, valóban utazhatunk velük földön, vízen, levegőben, nincs a földnek olyan része, ahová ne jutnánk el velük, de még a világűr számos pontját is bejárhatjuk a kameráikkal. A kódolatlan időszak alatt kiemelten is a figyelmükbe ajánlanánk a hétfő esténként sugárzásra kerülő Csupasz túlélők: bajnokok versenye című műsort, melyben tizenkét tapasztalt túlélőbajnokot –hat nőt és hat férfit- hagynak magukra egy kolumbiai dzsungel mélyén, ahol negyven napot és éjszakát kell kibírniuk (azaz túlélniük). Kérdés, hogy kifog-e a bajnokokon a dzsungel, illetve ki lesz közöttük a legjobb, a bajnokok bajnoka.
Nem lehet ennél sokkal egyszerűbb Rob Greenfield utazása sem, aki egyetlen fogkefével és az útlevelével felszerelkezve vágott neki Dél-Amerika felfedezésének (Egy fogkefével a világ körül a sorozat címe.)
Érdekes világba enged bepillantást a LOT: küldetés a felhők felett című műsor, amely a lengyel légitársaság mindennapi működését mutatja be. Egy repülőgép felszállásához nagyon sok ember összetett és igen alapos munkájára van szükség. Utazáskor ezt nem is látjuk át, de most feltárulnak előttünk a részletek is.
Ez a felsorolás tényleg csak morzsányi a Discovery Channel kínálatából, úgyhogy arra biztatom Önöket, hogy használják ki a kódolatlan időszakot és nézzenek bele minél több adásba.
A Discovery Channel a mindigTV platformon a 33. programhelyen érhető el, a fenti időszakban kódolás nélkül. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatorna műsorát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére