MinDig TV
  • 2018. szeptember 20.
Átlagon felüli képességekkel megáldott, de szélsőséges természetű doktorból ismerünk már néhányat. Nézzük, mit tud a legújabb sztárjelölt.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 19.
Nincs annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy fasírtban lévő házaspár kénytelen közös laktérben élni.
MinDig TV Extra
  • 2018. szeptember 17.

Számos történet visszatérő motívuma, hogy az ember saját maga elől, a múltja elől menekül, de az mindig utoléri őt. De mi van akkor, ha valaki a jövője elől futna el?
MinDig TV
  • 2018. szeptember 17.
A bűnesetekbe botló amatőr nyomozó egy egészen népszerű embertípus a krimisorozatok világában.
MinDig TV
  • 2018. szeptember 13.
A legelszántabb bűnözők menekülése általában akkor ér végét, amikor egy olyan kisvárosba érkeznek meg, melynek seriffje valamikor kőkemény harcos volt, csak csendesebb munkahelyre vágyott.

Feketén, fehéren – A Sorsdöntő lövés a Prime műsorában

MinDig TV Extra
  • 2017. október 2.

Nagyon is aktuális témát dolgozz fel a Prime tévéadón szerda esténként látható krimisorozat, a Sorsdöntő lövés.

 Kép forrása: http://www.konbini.com/ Kép forrása: http://www.konbini.com/

Nyílván a sorozat készítői is tisztában voltak azzal, hogy ez a téma sok embert fog megszólítani, és lehetnek komoly indulatok is a tévénézőkben.

A sztori egyik főszereplője Joshue Beck, afro-amerikai származású seriff helyettes, aki lelőtt egy fegyvertelen, fehér főiskolai hallgatót. Az igazi gondok azonban akkor törnek felszínre, amikor az ügy nyomozása során fény derül arra, hogy már korábban is előfordult hasonló eset, csak akkor egy afro-amerikai fiatal volt az áldozat, és azt az ügyet egyszerűen megpróbálták eltussolni.

Az eset felderítésével megbízott nyomozó és különleges ügyész pedig idővel arra is rájön, hogy az ügyek mögött komoly összeesküvés áll, melyben az állam legmagasabb szinten álló hivatalnokai is érintettek.

Az amúgy is felkorbácsolt indulatok lecsillapításához az ügy maradéktalan és egyértelmű kivizsgálására és az esetleges bűnösök példás megbüntetésére lenne szükség, amire viszont ebben az esetben kevés az esély.

A világban ma annyi helyen állnak szemben egymással emberek és olyan nehéz a felek közötti értelmes kommunikáció, hogy kifejezetten izgalmas kérdés, hogy a sorozat készítői miként látják a megoldást, a végeredményt.

A Sorsdöntő lövés aktuális epizódjai – olyan nagyszerű színészekkel, mint Helen Hunt vagy Richard Dreyfuss – szerda esténként, 22 óra kezdéssel nézhetik meg a Prime műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére