mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2022. augusztus 18.
A felfuvalkodott földesúr megleckéztetésének már éppen itt volt az ideje.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2022. augusztus 11.
Egy találkozás régi szerelmünkkel, felizzíthatja a parazsat.
mindigTV
  • 2022. augusztus 5.
Minden kezdet nehéz. De a folytatás lehet nagyon szép is.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2022. július 29.
Egy beszerző körút könnyen okozhat hatalmas kalamajkát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2022. július 22.
A gyereknevelés nem könnyű feladat, főleg két életrevaló kölyök esetében.

Ezt minden nőnek kötelező megnézni – Férjek gyöngye

MinDig TV Extra
  • 2016. augusztus 18.

Etalon, irányt mutató alapmű a Férjek gyöngye című sorozat, melyet most a Comedy Central műsorán követhetnek figyelemmel. Minden lánynak, asszonynak és nőnek kötelező megnéznie legalább néhány részt belőle, hogy tisztában legyen a férfiak –a teremtés koronái-nagyságával és értékével.

Kép forrása: media-addict.hu Kép forrása: media-addict.hu

Ezt minden nőnek kötelező megnézni – Férjek gyöngye

Etalon, irányt mutató alapmű a Férjek gyöngye című sorozat, melyet most a Comedy Central műsorán követhetnek figyelemmel. Minden lánynak, asszonynak és nőnek kötelező megnéznie legalább néhány részt belőle, hogy tisztában legyen a férfiak –a teremtés koronái-nagyságával és értékével. A helyzetkomédia sorozat története fut sokszálon. Főszereplője egy házaspár –Doug és Carrie-, akik gyermek nélkül élnek. Nehezítésként náluk lakik a lány apja, a kissé különc Arthur.

Doug nem bonyolítja túl az életet. Elvégzi a munkáját a csomagszállító szolgálatnál, azután szereti kényelmesen tölteni az idejét. Jókat enni, néha a haverokkal összejönni, nagyjából ez Doug életfilozófiája, mely tökéletesen működhetne, ha a feleségének olykor nem lennének más elképzelései. A csinos Carrie pont ellentéte a kövér Dougnak. Szeretne többet az élettől, és ezért még tenni is hajlandó. A kettejük folyamatos játszmája adja a sorozat alapját, amit hol Arthur belépése, hol a haverok megjelenése pörget meg.

A Dougot megformáló Kevin James egészen komoly filmes karriert futott be a sorozat lezárását követően, bár azzal nem gyanúsíthatjuk meg, hogy ezek az alkotások mélyenszántó társadalmi problémákat feszegettek volna. Könnyed történetek, mint a Pláza ásza vagy a Nagyfiúk szériák, jelölik az azóta megtett útját.

A női főszerepet alakító Leah Remini jellemzően tv sorozatokban szerepel a Férjek gyöngy lezárása óta (mely összesen kilenc évadot élt meg 1998 és 2007 között). Érdekesség még a sorozattal kapcsolatban, hogy a történet szerinti unokatestvérét –Danny Heffernant- Kevin James testvére játszotta, aki szintén színész. Carrie filmbéli apját megformáló Jerry Stiller pedig már az ötvenes években is tv sorozatokban játszott és még napjainkban is aktív, nem utolsó sorban pedig korunk nagy sztárjának, Ben Stillernek az édesapját is tisztelhetjük benne.

A Comedy Central műsora elérhető a mindigTV Családi Extra csomagjában.

Oldal tetejére