MinDig TV
  • 2020. április 7.
2020. április 6 és 19. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Mozi+ műsorát
MinDig TV Extra
  • 2020. április 6.
Egy szerencsétlen baleset nagyon sok ember életét változtathatja meg.
MinDig TV
  • 2020. április 6.
A bajor kisváros, Kalthental csendes és kiszámítható életét változtatja meg egyik napról a másikra Lotte nővér, aki afrikai karitatív tevékenységét befejezve költözik be a település kolostorába.
MinDig TV
  • 2020. április 6.
2020. április 6 és 18. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el az RTL Spike műsorát
MinDig TV
  • 2020. április 5.
A Paramount Channel tévéműsorát a MinDig TV felhasználók kódolatlanul érhetik el 2020. április 6 és május 3. között.

Évekig érlelt bosszú – a Kettős kockázat című film a Paramount Channel műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 19.

Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

 Kép forrása: www.est.hu Kép forrása: www.est.hu

Az amerikai jogrendszer egyik sokat idézett, sőt, számos alkalommal megfilmesített szabálya a kettős kockázat fogalma, azaz, hogy ugyanazért a bűncselekményért nem lehet kétszer elítélni senkit. Erre gondol Libby Parsons is, amikor szabadlábra helyezik a férje meggyilkolásáért kirótt börtönbüntetéséből. A férjét ugyanis nem ölte meg, nagyon is él. A férfi lelépett egy másik nővel, de úgy rendezte a körülményeket, hogy úgy tűnjön a felesége megölte és eltüntette a holttestét. Az asszony időközben azt is kiderítette, hogy fiát is magához vette az új pár, férje pedig új személyazonosságot szerzett. Sokat beszélgetett rabtársaival a helyzetéről és egy jogot ismerő rabtársa elmagyarázta neki, hogy kiszabadulása után minden további kockázat nélkül végezhet a volt férjével, mivel ezért a tettért már elítélték, még egyszer nem büntethetik érte. És Libby most végre elindulhat, hogy bosszút álljon a volt párján, aki igencsak mocskos módon elbánt vele. Hogy a végén azt fogja-e tenni, amit a börtönben kitervelt? Nézzék meg a filmet, mert biztosan izgalmas történet lesz.
A Kettős kockázat című mozit augusztus 19-én, hétfőn, 21 óra kezdettel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely elérhető a MinDig TVExtra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére