MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 12.
Szélsőséges időjárás, kevés napfény és összezártság, ebből mindig kisülhet valami rossz.

MinDig TV
  • 2019. szeptember 11.
Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 9.
Egy elnök életének minden pillanata érdekes, kíváncsiak rá az emberek.
MinDig TV
  • 2019. szeptember 9.
A Föld története akár fák bemutatásával is elmesélhető
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 5.
Batman minden formában szuperhős, még akkor is, ha apró kockákból van kirakva.

Évekig érlelt bosszú – a Kettős kockázat című film a Paramount Channel műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 19.

Nincs annál rettenetesebb, mint ártatlanul börtönbe kerülni. Talán csak az, ha mindezt az a személy okozza, akit addig a legjobban szerettünk.

 Kép forrása: www.est.hu Kép forrása: www.est.hu

Az amerikai jogrendszer egyik sokat idézett, sőt, számos alkalommal megfilmesített szabálya a kettős kockázat fogalma, azaz, hogy ugyanazért a bűncselekményért nem lehet kétszer elítélni senkit. Erre gondol Libby Parsons is, amikor szabadlábra helyezik a férje meggyilkolásáért kirótt börtönbüntetéséből. A férjét ugyanis nem ölte meg, nagyon is él. A férfi lelépett egy másik nővel, de úgy rendezte a körülményeket, hogy úgy tűnjön a felesége megölte és eltüntette a holttestét. Az asszony időközben azt is kiderítette, hogy fiát is magához vette az új pár, férje pedig új személyazonosságot szerzett. Sokat beszélgetett rabtársaival a helyzetéről és egy jogot ismerő rabtársa elmagyarázta neki, hogy kiszabadulása után minden további kockázat nélkül végezhet a volt férjével, mivel ezért a tettért már elítélték, még egyszer nem büntethetik érte. És Libby most végre elindulhat, hogy bosszút álljon a volt párján, aki igencsak mocskos módon elbánt vele. Hogy a végén azt fogja-e tenni, amit a börtönben kitervelt? Nézzék meg a filmet, mert biztosan izgalmas történet lesz.
A Kettős kockázat című mozit augusztus 19-én, hétfőn, 21 óra kezdettel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely elérhető a MinDig TVExtra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére