MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Északi összetett – a Párkeresők a Filmbox műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. július 9.

A felnövéstörténetek, a kamasz kor izgalmas korszakát bemutató filmek igen népszerűek mostanában. Nézzük, hogy miként volt ez az 1960-as évek Dániájában.

  Kép forrása: www.justwatch.com/ Kép forrása: www.justwatch.com/

Dán fiatalok, akik az 1960-as években járnak gimnáziumban és éppen felfedezik a szerelmet, ismerkednek a felnőtté válás olykor csodálatos, olykor elviselhetetlen, de mindképpen páratlan éveivel.
A film néhány fiatal életének három meghatározó évét mutatja be, mialatt igyekeznek megismerni saját magukat, a másik nemet, és elhelyezni magukat a világban.
Az első szerelmek, az első érintések és csókok, hosszú, éjszakába nyúló beszélgetések és tanácstalanság, hogy mit érez a másik és mit érzek én.
És a vágy a világ megismerésére és behabzsolására. Természetesen nem maradhatnak el a konfliktusok sem, vagy a családi gondok, de legfőképp magas hőfokon izzó ifjú lelkek, őrültségekre is ösztönző szélsőséges pillanatok, szóval mindaz, amiért minden ember nosztalgiázva gondol vissza a kamasz éveire.
A Párkeresők című filmet július 10-én, kedden, 15 óra 45 perces kezdéssel nézhetik meg a Filmbox műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére