mindigTV
  • 2021. január 22.
Az álmok néha valóra vállnak, vagy a valóság lesz álomszerű.

mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 17.
Csapatban mindig jobb dolgozni, és talán eredményesebb is.
mindigTV
  • 2021. január 15.
Kezdődjön az év egy izgalmas sporteseménnyel.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 14.
A Trollok kedves, vidám lények, de van, akinek ez szúrja a szemét.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. január 12.
Egy kis extra pénz mindig jól jön. A kérdés csak az, hogy mit kell érte megtenni.

Escobar milliói és izgalmas kalandok a Discovery Channel műsorában

mindigTV
  • 2019. november 26.

2019. november 25. és december 8. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorait.

Kép forrása: https://www.discoveryuk.com/ Kép forrása: https://www.discoveryuk.com/

Talán a legizgalmasabb műsor a szombat esténként látható Escobar millió című sorozat, melyben a néhai drogbáró 50 milliárd dollárra becsült vagyonának a nyomait kutatják. Escobar vagyonának ugyanis csak elenyésző részét találták meg eddig. A pénznek meg kell lennie valahol és most egykori CIA- és DEA- ügynökök próbálják meg felgöngyölíteni a szálakat és eljutni a pénzig. És nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal ígéretes nyomra találtak.

Érdekesnek ígérkezik a Made In című új sorozat is, melynek első adása december 4-én lesz látható. Ebben, a hazai készítésű produkcióban, Gyetván Csaba műsorvezetésévél ismerhetünk meg hazai cégeket, bemutatva a gyártósoraikat és azt, hogyan lesz az alapanyagból végtermék, milyen folyamat végén kerül például a tészta a levesünkben, vagy lesz meleg a nappalikban a távfűtésnek köszönhetően.

De ismét megcsodálhatják a résztvevők bátorságát a Bear Grylls: A sziget című sorozat legújabb évadában, melyben 12 embert tesznek ki egy elhagyatott csendes-óceáni szigetre, ahol a túlélés mellett kaland is vár rájuk, ugyanis egy kisebb vagyont, 100 ezer angol fontot rejtettek el a szigeten, mely összeg azt illeti, aki megtalálja.

Oldal tetejére