MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 12.
Szélsőséges időjárás, kevés napfény és összezártság, ebből mindig kisülhet valami rossz.

MinDig TV
  • 2019. szeptember 11.
Sherlock Holmes a világ talán a világ legokosabb nyomozója. Vagy mégsem?
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 9.
Egy elnök életének minden pillanata érdekes, kíváncsiak rá az emberek.
MinDig TV Extra
  • 2019. szeptember 5.
Batman minden formában szuperhős, még akkor is, ha apró kockákból van kirakva.

Ember és a természet – A fák történetei című sorozat az M5 TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. szeptember 9.

A Föld története akár fák bemutatásával is elmesélhető

Kép forrása: https://www.arte.tv/ Kép forrása: https://www.arte.tv/

A hatalmas törzsükkel szilárdan álló fák az erőt, a megbízhatóságot sugallják az embernek. A fákhoz számtalan monda kapcsolódik, és az is tény, hogy vannak olyan példányok is a Földön, amelyek több száz éve állnak ugyanazon a helyen - némelyik talán ezer évnél is régebb óta -, szóval sok mindent „láttak”, igazán izgalmas lenne, ha mindezt szavakkal is el tudnák mondani.
Azonban amit nem mondanak ki a fák, azt elmesélik A fák történetei című sorozat készítői, akik az egész világot bejárták, hogy különleges egyedeket mutassanak be. Fákat, amelyek szoros kapcsolatban állnak a környezetükben élőkkel. Hatalmas törzsek, göcsörtös ágak, lombozat, amelyik már több generációnak adott árnyékot. Azt gondolom, hogy nagyon érdekes és tanulságos utazásra hív bennünket ez a sorozat.
A fák történetei aktuális részeit kedd esténként nézhetik meg az M5 TV műsorában – 19 óra 35 perces kezdéssel -, szeptember 10-én a tíz részes sorozatmásodik része látható, mely az Apáról fiúra címet kapta. A sorozat epizódjait ingyen és élőben követhetik figyelemmel a mindiGO TV alkalmazás segítségével is.

Oldal tetejére