MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Ember a világűrben – az Asztronauták című sorozat a Spektrum TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. november 26.

Egészen december 2-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul, díjmentesen nézheti a Spektrum TV izgalmas és látványos sorozatait és filmjeit.

 Kép forrása:  www.spektrumtv.hu/ Kép forrása: www.spektrumtv.hu/

Űrhajósnak lenni, kijutni a világűrbe még ma is csak egy szűk réteg kiváltsága, bár egy ideje civileknek is van erre lehetősége, ha ki tudják fizetni a felkészülés és a repülés költségeit, megfelelő egészségügyi és fizikai állapotban vannak. Sokan szeretnék tömegek számára elérhetővé tenni az űrhajózás élményét, talán pár év múlva már rendszeresen indulnak űrhajók átlagemberekkel is a kozmoszba.
A Spektrum sorozatában 12 átlagember vállalkozik arra, hogy végigcsinálja az egyáltalán nem könnyű kiképzést, melynek végén kiérdemlik a megfelelt pecsétet a jelentkezési lapjukon. Aki nem látott még felvételeket egy űrutazás előkészületeiről, nem is tudja elképzelni, hogy milyen fizikai és mentális megterhelést kell kibírnia annak, aki szeretne űrhajós lenni. Biztosan sok embert foglalkoztat, hogy ő vajon alkalmas lenne-e a kiképzés végigcsinálására. Ez a 12 ember most belevágott a nagy kalandba, lássuk, hogy közülük hányan jutnak el a végére.
Az Asztronauták című sorozat aktuális epizódjait ezen a héten, hétköznapokon, 20 órai kezdéssel nézhetik meg a Spektrum műsorában, mely most kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó részére.

Oldal tetejére