MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Ember a világűrben – az Asztronauták című sorozat a Spektrum TV műsorában

MinDig TV
  • 2018. november 26.

Egészen december 2-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul, díjmentesen nézheti a Spektrum TV izgalmas és látványos sorozatait és filmjeit.

 Kép forrása:  www.spektrumtv.hu/ Kép forrása: www.spektrumtv.hu/

Űrhajósnak lenni, kijutni a világűrbe még ma is csak egy szűk réteg kiváltsága, bár egy ideje civileknek is van erre lehetősége, ha ki tudják fizetni a felkészülés és a repülés költségeit, megfelelő egészségügyi és fizikai állapotban vannak. Sokan szeretnék tömegek számára elérhetővé tenni az űrhajózás élményét, talán pár év múlva már rendszeresen indulnak űrhajók átlagemberekkel is a kozmoszba.
A Spektrum sorozatában 12 átlagember vállalkozik arra, hogy végigcsinálja az egyáltalán nem könnyű kiképzést, melynek végén kiérdemlik a megfelelt pecsétet a jelentkezési lapjukon. Aki nem látott még felvételeket egy űrutazás előkészületeiről, nem is tudja elképzelni, hogy milyen fizikai és mentális megterhelést kell kibírnia annak, aki szeretne űrhajós lenni. Biztosan sok embert foglalkoztat, hogy ő vajon alkalmas lenne-e a kiképzés végigcsinálására. Ez a 12 ember most belevágott a nagy kalandba, lássuk, hogy közülük hányan jutnak el a végére.
Az Asztronauták című sorozat aktuális epizódjait ezen a héten, hétköznapokon, 20 órai kezdéssel nézhetik meg a Spektrum műsorában, mely most kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó részére.

Oldal tetejére