mindigTV
  • 2020. november 30.
Szalmaillat, röfögő disznók és egyéb finomságok is várják a pesti hírességeket.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2020. november 30.
Megszerezni és megtartani a hatalmat, ez a feladat.
mindigTV
  • 2020. november 26.
A zene sok mindenre nyújt megoldás és gyógyírt.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2020. november 26.
Az álmok fontosak, és aki őszintén hisz bennük és kitartó, meg is valósítja őket.
mindigTV
  • 2020. november 23.
Ha nagy a baj, akkor a hozzánk közel állókhoz fordulunk elsőként.

Ember a világűrben – az Asztronauták című sorozat a Spektrum TV műsorában

mindigTV
  • 2018. november 26.

Egészen december 2-ig minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul, díjmentesen nézheti a Spektrum TV izgalmas és látványos sorozatait és filmjeit.

 Kép forrása:  www.spektrumtv.hu/ Kép forrása: www.spektrumtv.hu/

Űrhajósnak lenni, kijutni a világűrbe még ma is csak egy szűk réteg kiváltsága, bár egy ideje civileknek is van erre lehetősége, ha ki tudják fizetni a felkészülés és a repülés költségeit, megfelelő egészségügyi és fizikai állapotban vannak. Sokan szeretnék tömegek számára elérhetővé tenni az űrhajózás élményét, talán pár év múlva már rendszeresen indulnak űrhajók átlagemberekkel is a kozmoszba.
A Spektrum sorozatában 12 átlagember vállalkozik arra, hogy végigcsinálja az egyáltalán nem könnyű kiképzést, melynek végén kiérdemlik a megfelelt pecsétet a jelentkezési lapjukon. Aki nem látott még felvételeket egy űrutazás előkészületeiről, nem is tudja elképzelni, hogy milyen fizikai és mentális megterhelést kell kibírnia annak, aki szeretne űrhajós lenni. Biztosan sok embert foglalkoztat, hogy ő vajon alkalmas lenne-e a kiképzés végigcsinálására. Ez a 12 ember most belevágott a nagy kalandba, lássuk, hogy közülük hányan jutnak el a végére.
Az Asztronauták című sorozat aktuális epizódjait ezen a héten, hétköznapokon, 20 órai kezdéssel nézhetik meg a Spektrum műsorában, mely most kódolatlanul érhető el minden egyes mindigTV felhasználó részére.

Oldal tetejére