MinDig TV
  • 2020. február 20.
Az emberek, ha hozzászoktak egy kellemes állapothoz, nehezen fogadják el a változást.
MinDig TV Extra
  • 2020. február 20.
Egy különleges képesség pont annyira lehet áldás, mint átok.
MinDig TV
  • 2020. február 17.
2020 február 17 és 29. között minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Spektrum TV műsorát.
MinDig TV
  • 2020. február 17.
Vannak olyan bűnök, amelyek a hozzátartozók szemében sohasem évülnek el.
MinDig TV Extra
  • 2020. február 17.
Vannak kecses repülőgépek és vannak hatalmas óriások, melyekkel kapcsolatban minden alkalommal elcsodálkozik az ember, hogy képesek a levegőbe emelkedni.

Előttem az utódom – a Zoolander – A trenden kívüli című film a Super TV2 műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. augusztus 12.

Ha valaki minden részletében odafigyel a külsejére, akkor számára kiemelten fontos, hogy milyennek látják a többiek.

Kép forrása: http://est.hu/ Kép forrása: http://est.hu/

Derek Zoolander pedig pontosan az, akinek nagyon fontos a külseje, hogy mit visel. Már háromszor választották meg az év férfi modelljének, de ez egyáltalán nem vigasztalja, amikor a várva várt negyedik elismerés helyett egy feltörekvő ifjonc, Hansel lesz a díjazott.

Az, hogy Ben Stiller és Owen Wilson játssza el a két főszereplő szupermodellt, már előrevetíti, hogy egy fergeteges vígjátékról lesz szó, amelyik egy kicsit – vagy nem is olyan kicsit – odapörköl a divatvilágnak is, görbe tükröt mutatva nekik. A filmben az elképesztően extrém ruhák és frizurák mellett lesz akció is, akik utálták egymást idővel összefognak és rájönnek, hogy nem is volt valós alapja a másik gyűlöletének, viszont vannak igazi ellenségeik, és a világ éppen a megmentésére vár.
A Zoolander – A trenden kívüli című mozit augusztus 14-én, szerdán, 23 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg a Super TV2 műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában. (És hogy a közönség is értette és élvezte a sztorit, azt jól mutatja, hogy elkészült már a széria második, igazi sztárparádét felvonultató második része is, amelyet augusztus 21-én este nézhetnek meg a Super TV2 műsorában)

Oldal tetejére