MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Elnöki érzések – a Szerelem a Fehér Házban a Prime TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. március 19.

A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.

Kép forrása:  www.filmezzunk.hu/ Kép forrása: www.filmezzunk.hu/

Bármennyire is nagy hatalommal rendelkezik, azért az Egyesült Államok mindenkori elnöki is ember, akinek vannak érzései és olykor hibákat is elkövet. A filmesek is úgy szeretik ábrázolni, hogy valamilyen rendkívüli helyzetbe kerül. Olykor az életére törnek, máskor pedig szerelmes lesz.

Bizony jó kérdés, hogy ha valaki a világ egyik nagy hatalmát irányítja, akkor lehetnek-e magánjellegű törekvései. Andrew Shepherd például éppen a következő választásokra készül, amikor megismerkedik Sydney Ellen Wade-del. Azonnal elvarázsolja a hölgy intelligenciája és szépsége. Azonban Sydney lelkes környezetvédelmi aktivista és mélyen megveti a politikusok világát. Nem éppen az a konstelláció, mely azt ígéri, hogy ez a kapcsolat működni fog, de Shepherd elnök úgy dönt, hogy vállal minden nehézséget ezért a szerelemért. De talán még ő sem sejti előre, hogy milyen intenzív támadásoknak fogja kitenni magát a döntésével.
A Szerelem a Fehér Házban című filmet a Prime TV műsorában nézhetik meg március 24.-én, vasárnap, 18 óra 30 perces kezdéssel. A Prime tévéadó műsora most egészen március 31-ig minden egyes MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul érhető el. A Prime TV ebben az időszakban is kifejezetten változatos műsorkínálattal, bűnügyi és akció filmekkel, vígjátékokkal várja a nézőket, a délutáni műsorsávban pedig az egész család számára kellemes szórakozást nyújtó sorozatok lesznek láthatóak a tévéadón.

Oldal tetejére