MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Elnöki érzések – a Szerelem a Fehér Házban a Prime TV műsorában

MinDig TV
  • 2019. március 19.

A szerelem nem ismer határokat, akkor és azt találja meg, aki éppen soros, legyen ő akár az Egyesült Államok elnöke.

Kép forrása:  www.filmezzunk.hu/ Kép forrása: www.filmezzunk.hu/

Bármennyire is nagy hatalommal rendelkezik, azért az Egyesült Államok mindenkori elnöki is ember, akinek vannak érzései és olykor hibákat is elkövet. A filmesek is úgy szeretik ábrázolni, hogy valamilyen rendkívüli helyzetbe kerül. Olykor az életére törnek, máskor pedig szerelmes lesz.

Bizony jó kérdés, hogy ha valaki a világ egyik nagy hatalmát irányítja, akkor lehetnek-e magánjellegű törekvései. Andrew Shepherd például éppen a következő választásokra készül, amikor megismerkedik Sydney Ellen Wade-del. Azonnal elvarázsolja a hölgy intelligenciája és szépsége. Azonban Sydney lelkes környezetvédelmi aktivista és mélyen megveti a politikusok világát. Nem éppen az a konstelláció, mely azt ígéri, hogy ez a kapcsolat működni fog, de Shepherd elnök úgy dönt, hogy vállal minden nehézséget ezért a szerelemért. De talán még ő sem sejti előre, hogy milyen intenzív támadásoknak fogja kitenni magát a döntésével.
A Szerelem a Fehér Házban című filmet a Prime TV műsorában nézhetik meg március 24.-én, vasárnap, 18 óra 30 perces kezdéssel. A Prime tévéadó műsora most egészen március 31-ig minden egyes MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul érhető el. A Prime TV ebben az időszakban is kifejezetten változatos műsorkínálattal, bűnügyi és akció filmekkel, vígjátékokkal várja a nézőket, a délutáni műsorsávban pedig az egész család számára kellemes szórakozást nyújtó sorozatok lesznek láthatóak a tévéadón.

Oldal tetejére