MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Élj a mának – az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni a Prime TV műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. július 12.


A kamaszkor nem csak arról szól, hogy fedezzük fel a világot és éljünk meg belőle minél többet, szóval nem csak a bulizásról és az élvezetekről, de néha nagyon komoly kérdésekre is válaszokat kell adni.

 Kép forrása: https://www.filmtekercs.hu Kép forrása: https://www.filmtekercs.hu

Egyetlen fiatal sem kerülheti el az elmúlás, a halál témakörét sem ebben a korszakban, hiszen valamilyen formában mindenki szembesül vele, és előbb vagy utóbb elgondolkozik rajta, hogy az élet véges és addig mit is lenne érdemes csinálni.
Greg és legjobb haverja – vagy ahogy ő hívja: kollégája- Earl ezzel a kérdéssel akkor szembesül, amikor megismerik Rachel-t, a velük egykorú lányt, akinél leukémiát diagnosztizáltak.
És innentől a történet attól lesz érdekes, hogy nem arról szól, hogy a megrettent barátok üres sajnálkozással beszélnek a lányról, hanem attól, hogy szinte tudomást sem véve az állapotára, együtt lógnak vele, hülyéskednek, úgy, mint bárki mással, és Rachel-nek pont erre van szüksége.
Ez a film biztos, hogy időnként könnyeket fog csalni a szemünkbe, de jó eséllyel ezek néha a nevetés könnyei lesznek. Mert az biztos, hogy nem csak az számít, hogy milyen hosszú élet adatott meg valakinek, de az is, hogy miként élt.
Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni július 14-án, szombaton, 23 óra 20 perces kezdéssel nézhetik meg a Prime TV műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére