MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.
MinDig TV
  • 2019. május 17.
Négy jó barát egy nap arra ébred, hogy szeretné motoron keresztül szelni Amerikát.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 16.
A férfiak nagy része két dologról szokott álmodozni: a lányról, akibe szerelmes és arról, hogy szuper képességei vannak.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 13.
Az egész világ figyelte a híreket, amikor 33 chilei bányász rekedt a föld alatt és hatalmas összefogással igyekeztek megmenteni őket.

Egyszer fent, egyszer lent – A csodálatos Pókember az AXN műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. május 2.

Sok szuperhős teszi a dolgát a képregényekben és újabban a filmvásznakon is. Köztük az egyik nagy kedvenc, a Pókember.

 Kép forrása: www.filmtett.ro/ Kép forrása: www.filmtett.ro/

Amilyen sokan nem szeretik a pókokat, olyan sokan rajonganak a Pókemberért, amire az egyetlen ésszerű magyarázta az lehet, hogy a hálókészítésen kívül semmi mást nem örökölt az ízeltlábú rokonaitól. Nincs nyolc lába, nincs nyolc szeme és nincsenek csáprágói sem. Van viszont vörös-kék pókruhája és volt egy ígérete, mely szerint kerülni fogja a szerelmét, hogy ez által védje meg a lányt a veszélyektől.
Az ígéret szép szó, de úgy látszik, van, amitől a szuperhősök is elgyengülnek, pókemberünk például nem érzi teljes értékűnek az életét a szerelme társasága nélkül. A vágya megérthető, az időzítés azonban nem a legjobb, mert itt van már a városban az új szupergonosz, Electro, aki minden korábbi fenyegetésnél nagyobbveszélyt jelent mindenki számára.
A Pókember ismét fel és alá fog száguldozni a toronyházak között és fölött, hogy útját állja a gonosznak. A Pókember című mozit május 5.-én, vasárnap, 18 óra 15 perces kezdéssel nézhetik meg az AXN műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});