MinDig TV Extra
  • 2018. október 15.


A legtöbbször csak ledöbben az átlag tévénéző, amikor olyan beszámolókat lát a hírekben, hogy micsoda vagyonokat fizetnek egy-egy műtárgyért.
MinDig TV
  • 2018. október 15.

Teljes fordulatra kapcsolt a nyári szünet után a futballvilág, így minden héten bajnoki meccseket vagy válogatott összecsapásokat nézhetünk a tévében.
MinDig TV
  • 2018. október 10.
Amerika szereti azokat a történeteket, amelyikben valaki akadályt nem ismerve megvalósítja az álmát.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 9.
A Tűzszekerek című filmről mindenkinek a Vangelis csodálatos zenéjére megkomponált tengerparti futós jelenetek jutnak azonnal az eszébe.
MinDig TV Extra
  • 2018. október 8.
Magyarországon talán nincs ember, aki ne ismerné a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila történetét.

Egységben a kétség - a Ghosted - Parás páros a FOX tv műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. április 4.

Egy páros, melynek egyik tagja kifejezetten szkeptikus a földön kívüli élettel kapcsolatban, míg a társa meg van arról győződve, hogy a feleségét idegen lények rabolták el. Lássuk kinek lesz igaza.

kép forrása:  https://www.foxtv.hu/ kép forrása: https://www.foxtv.hu/

Leroy Wright minden UFO-sztorit badarságnak hisz, szkepticizmusát nem tudja megingatni semmilyen információ. Max Jennifernek viszont megingathatatlan meggyőződése, hogy a felesége eltűnéséhez nem a földön született lényeknek van köze.

Nehéz elképzelni, hogy két ennyire másként gondolkodó ember sok időt el tud tölteni egymás társaságában, főként úgy, hogy ne vesszenek össze.

Talán nem is kellett volna bekövetkeznie annak, hogy találkozzanak, azonban életük egy igen nehéz szakaszában Ava Lafrey százados beszervezte őket az általa vezetett paranormális tevékenységeket vizsgáló titkos szervezetbe.

A két ember ezután csapatot alkotva dolgozik azon, hogy megfejtsék az igazságot a Los Angelesben történő érthetetlen események mögött. Leselkedik-e valódi veszély a Földre, az emberiségre? És, ha igen, az honnan jön?

Nyilvánvalóan egyikük sem fogja azonnal kidobni a jól felépített érv- és hitrendszerét, azonban biztosan sokat finomítanak a meggyőződésükön azok a tények, amelyekkel munkájuk során szembesülnek. Nem beszélve arról, hogy a közös munka arra is lehetőséget ad, hogy meghallgassák egymás érveit, és akár el is gondolkodjanak azokon.

A furcsa páros igen furcsa helyzetekben folytat nyomozást, melyek során a legkülönlegesebb képességeikre lesz szükség.

A Ghosted - Parás páros aktuális epizódját április 4.-kén, szerdán, este 21 óra 30 perces kezdéssel nézhetik meg (előtte levetítésre kerül még az előző heti rész is újra, ha valaki nem látta volna) a FOX tv műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére