MinDig TV
  • 2018. november 15.

Régi igazság, hogy aki keress, az talál és az is, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 13.
Az ember már régóta fantaziál a világűr teljes meghódításáról, és addig is, amíg ez nem lesz valóság, regényekben és filmekben meséli el, hogy milyenek képzeli az űrjövőt.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 12.

A hatalmas perzsa hadsereg és a görög városállamok maroknyi harcosa közötti ádáz csatákat több mozi- és tévéfilm is feldolgozta már.
MinDig TV
  • 2018. november 12.
Egészen november 21-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a National Geographic TV műsorát, amelyen ebben az időszakban is izgalmas ismereterjesztő műsorokat láthatnak.
MinDig TV Extra
  • 2018. november 8.
A magyar mozi és tévénézők egyik nagy kedvence volt az 1970-es években a Magas szőke férfi felemás cipőben című francia filmvígjáték, Pierre Richarddal a főszerepben.

Édes csábítás – a Csokoládé című film a Paramount Channel műsorában

MinDig TV
  • 2018. június 4.

Kellemes csábításnak számít most az is, hogy egészen június 10-ig minden egyes MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Paramount Channel műsorát.

 kép forrása: https://www.mafab.hu kép forrása: https://www.mafab.hu

Egy bűbájos francia kisvárosba egy vonzó és titokzatos asszony érkezik a lányával. Megérkezésük után Vianne Rocher csokoládéboltot nyit és az ínycsiklandó illatok és ízek, és nem kevésbé a látvány, alapjaiban mozgatja meg a kissé már megmerevedett település lakóinak az életét.
Természetesen van, aki örömmel fogadja az újdonságot, míg mások a létezésük alapjait érzik veszélyben a férjezetlen, önálló hölgy jelenlététől.
Aggodalmuk pedig alaptalan, hiszen Vianne nem akar rosszat senkinek, esze ágában sincs elcsábítani senki férjét, az édességeivel is inkább csak színt, örömöt, egy kis mosolyt kíván csalni az emberek arcára.
Titokban pedig talán szeretné megmutatni másoknak is, hogy így is lehet élni, hogy a boldogság keresésére és megtalálására nincsen egységes recept, talán csak annyi, hogy ki kell lépni olykor a komfortzónákból.
Természetesen Vianne is vágyik egy társra, szeretetre, de ennek elérése számára is sok nehézséggel jár.
A Csokoládé című filmet június 4-én, hétfőn, 18 óra 25 perces kezdéssel nézhetik meg a Paramount Channel műsorában, mely most ezen a héten, egészen vasárnapig kódolatlanul érhető el minden egyes MinDig TV felhasználó számára.

Oldal tetejére
});