mindigTV
  • 2021. december 3.
Mindig szükség van különleges emberekre a rend fenntartásához.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
mindigTV
  • 2021. november 26.
Maradjon a jól megszokott környezet vagy vonzóbbak az új kihívások.
mindigTV mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.

Drágám, add az életed

mindigTV
  • 2016. május 9.

Új show műsor a TV2-n

Kép forrása: sorozatwiki.hu Kép forrása: sorozatwiki.hu

Már rég búcsút inthetünk a klasszikus párkapcsolati feladat leosztásoknak, amiben a hölgyek főztek, pelenkáztak, vasaltak, a férjek hordták a szenet, verték a szöget és tologatták a szekrényeket. És már nem mindenhol a férj keres többet, és akadnak erős nők, akiknek meg se kottyan felrohanni egy teli gázpalackkal a tetőtérbe.

A TV2 új, hétköznapokon kora esti -19 óra 20 perces- kezdéssel látható szórakoztató show műsora ugyan csak a múlt héten kezdődött el, máris meg van első győztes párja (Keleti Andrea és a férje), hiszen minden héten egy verseny folyik a résztvevő párok között, akik közül egy a végén megnyeri a heti fődíjat. A formátum már a világ számos országában sikerrel futott, így itthon is számíthat a tv nézők kiemelt figyelmére, amit megalapozhat a széria izgalmas szerkezete. A résztvevő párok -melyek egyik tagja egy ismert közszereplő (celeb)- nőtagja dönt az egyes feladatokban való részvételről, azonban a végrehajtás már a férfiak feladata. Minden egyes feladatot végül csak az-az egy ember kísérelheti meg, akiben a párja a legjobban bízott, vagyis a legnagyobb tétet tette rá. Ahhoz, hogy valaki a végső győzelemig eljusson, szükséges a társa képességeinek az ismerete, de a végrehajtónak is plusz erőt adhat, ha érzi a bizalmat.

Az új show műsor két házigazdája: Ábel Anita és Majka.

A TV2 adása elérhető a mindigTV kódolatlan csatornái között.

Oldal tetejére