mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. június 4.
Egy testvér lehet támasz, de olykor idegesítő is.
mindigTV
  • 2021. május 28.
Ha Emma Thompson és Pierce Brosnan összefog, akkor abból egy jó filmnézés kerekedhet ki.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 21.
Hawaii bármely pontja önmagában is tökéletes díszlet egy mozifilmhez, nem véletlen, hogy szívesen forgatnak errefelé.
mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?

Csavard fel a szőnyeget – Sláger TV két hétig kódolatlanul

mindigTV
  • 2017. október 16.


2017. október 16 és 29. között minden MinDig TV felhasználó kódolatlanul érheti el a Sláger TV zenés műsorkínálatát, melynek segítségével mindig jó hangulatot teremthet az otthonában.

  Kép forrása: http://slagertv.tv/ Kép forrása: http://slagertv.tv/

Ismert fogalom a háttér-televíziózás, amikor valaki úgy nézi-hallgatja a tévéműsort, hogy mellette valami mást is csinál. Jellemzően hírműsorokat szoktak így figyelni olyan emberek, akiknek létfontosságú, hogy mindig napra készek legyenek a világ dolgaiban.

Azonban van egy olyan műfaj, ahol teljesen logikus ez a felhasználási mód: a zenés adóknál.

Hiszen az mindig kellemes, ha jó zene szól a háttérben, legyen szó arról, hogy valaki éppen házimunkát végez, dolgozik, vagy egy jó kis bulit tart.

Azt gondolom, hogy a Sláger TV kéthetes kódolatlan időszaka jó hír minden egyes mindigTV felhasználó számára, és szerintem mindenki legalább egy alkalommal oda is fog kapcsolni az adóra, hogy egy picit feldobja a napját.

A Sláger TV műsorai között pedig megtalálhatóak olyan klasszikusok is, mint a kívánságműsor – Zeneposta néven és Pordán Petra illetve Abaházi Csaba vezeti –, Bódi Margó és Bódi Guszti zenés talk show műsora, a Snóbli, vagy az Eszam-iszom, dinom, dánom illetve a Sláger TV Party.

A Sláger Híradóban pedig Bencze Attila vezetésével informálódhatnak a tévénézők a magyar könnyűzenei élet aktuális és friss hírei között.

A Sláger TV a mindigTV platform 28. programhelyén érhető el, a fenti időszakban kódolás nélkül. Aki pedig a mindigTV Applikációval követi a Sláger TV műsorait, javasoljuk, helyezze a csatornát a kedvencek közé és állítson emlékeztetőt a kiválasztott műsorokhoz!Oldal tetejére