MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Családban marad – a Gagarin unokája című film a Filmbox műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 29.


Valamikor rendszeres volt a szovjet filmek vetítése a magyar tévéadókon, ma már azonban ritka csemegének számít egy új alkotás.

Kép forrása: https://www.mafab.hu/ Kép forrása: https://www.mafab.hu/

A Gagarin unokája című filmről elsőre az a régi vicc jutott az eszembe, amikor az amerikaiak beküldték az oroszokhoz a legjobban képzett kémjüket, aki azonban az első kocsmában lebukott, mert hiába beszélt tökéletesen oroszul és ismert minden szokást, de arrafelé ritka volt a fekete bőrű ember.
Fjodor már akkor nagyon meglepődik, amikor megtudja, hogy van egy testvére, akiről nem tudott. Amikor elmegy az árvaházba a fiúért, akkor a kisebb sokkot a srác furcsa viselkedése okozza a számára, a nagyobbat az, hogy az öccse fekete bőrű. Fjodor úgy dönt, hogy magához veszi a srácot, és mindent megtesz azért, hogy segítsen megváltoznia, leszoknia a rossz beidegződéseiről. Idővel arra is rá kell jönni, hogy az új helyzetben az a legrosszabb, hogy meg kell tapasztalnia a faji előítélet napi megnyilvánulásait. Két ember szép és vicces története összebarátkozásról, a másik elfogadásáról, miközben a környezetükkel is meg kell találniuk a közös hangot.
A Gagarin unokája című filmet október 29-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel tudják megnézni a Filmbox műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére