MinDig TV Extra
  • 2019. július 15.
Mindenki elgondolta már, hogy miként bosszulná meg, ha valaki a szeretteit bántaná.
MinDig TV
  • 2019. július 15.
Idén a dél-koreai Kvandzsu ad otthont a vizes világbajnokság sporteseményeinek.
MinDig TV
  • 2019. július 11.
Kelet számunkra csupa titok, próbáljuk megérteni, de ez nem mindig egyszerű.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 11.
Egy olyan műalkotás felbukkanása, amelyik egy vagyont érhet, sok mindenki fantáziáját megmozgatja.
MinDig TV Extra
  • 2019. július 8.
Akinek van háziállata, biztosan nehéz szívvel hagyja egyedül a kedvencét.

Családban marad – a Gagarin unokája című film a Filmbox műsorában

MinDig TV Extra
  • 2018. október 29.


Valamikor rendszeres volt a szovjet filmek vetítése a magyar tévéadókon, ma már azonban ritka csemegének számít egy új alkotás.

Kép forrása: https://www.mafab.hu/ Kép forrása: https://www.mafab.hu/

A Gagarin unokája című filmről elsőre az a régi vicc jutott az eszembe, amikor az amerikaiak beküldték az oroszokhoz a legjobban képzett kémjüket, aki azonban az első kocsmában lebukott, mert hiába beszélt tökéletesen oroszul és ismert minden szokást, de arrafelé ritka volt a fekete bőrű ember.
Fjodor már akkor nagyon meglepődik, amikor megtudja, hogy van egy testvére, akiről nem tudott. Amikor elmegy az árvaházba a fiúért, akkor a kisebb sokkot a srác furcsa viselkedése okozza a számára, a nagyobbat az, hogy az öccse fekete bőrű. Fjodor úgy dönt, hogy magához veszi a srácot, és mindent megtesz azért, hogy segítsen megváltoznia, leszoknia a rossz beidegződéseiről. Idővel arra is rá kell jönni, hogy az új helyzetben az a legrosszabb, hogy meg kell tapasztalnia a faji előítélet napi megnyilvánulásait. Két ember szép és vicces története összebarátkozásról, a másik elfogadásáról, miközben a környezetükkel is meg kell találniuk a közös hangot.
A Gagarin unokája című filmet október 29-én, hétfőn, 21 órai kezdéssel tudják megnézni a Filmbox műsorában, amely elérhető a MinDig TV Extra Családi Csomagjában.

Oldal tetejére