MinDig TV
  • 2019. május 23.
Valaki virágot rendel, de nem a hódolatát kívánja kifejezni, hanem gyanúba akarja keverni a csokor készítőjét.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
A kedves, de kissé szertelen mackó immár belakta londoni otthonát, azonban a kalandokat még nem unta meg.

MinDig TV Extra
  • 2019. május 23.
Május 23 és június 3 között, kapcsolódva a gyereknaphoz, a MinDig TV Extra Alapcsomagjának előfizetői számára is elérhető lesz a Da Vinci csatorna műsora.
MinDig TV
  • 2019. május 20.
A sors általában kiszámíthatatlan, akkor is, ha nehézséget hoz és akkor is, ha boldogságot.
MinDig TV Extra
  • 2019. május 20.
Amikor az ember kezdi teljesen elveszíteni a talajt a lába alól, akkor megpróbál valami kapaszkodót keresni.

Bezárva, de szabadon - a Szigorú idők című tévéjáték az M3 Anno műsorában

MinDig TV Extra
  • 2019. március 13.

Az ünnepi időszakban több olyan tévéfilmet is megnézhetnek az M3 Anno tévéadón, melyek a szabadságharc utáni időszakot mutatják be.

Kép forrása: www.port.hu Kép forrása: www.port.hu

Ilyen például a Szigorú idők is, mely 1851-ben játszódik. Az osztrák titkosrendőrség emberei Bereczky Mátét keresve jutottak el a forradalmár grófnő, Teleki Blanka pálfalvi kastélyba. Bár a keresett személyt nem találták a kastélyban, a grófnőt letartóztatták.
Teleki Blankát hónapok óta tartják rabságban, de sem a fogva tartás, sem a folyamatos kihallgatások nem törik meg, nézeteit nem hajlandó megtagadni, ezért végül elítélik. A fogságban töltött évek alatt felidézi múltjának eseményeit, azon belül is elsősorban azokat, melyek szerelméhez, Vasvári Pálhoz fűződnek.
A hétvége ünnepi hangulatát az M3 Anno tévéadó a szabadságharc időszakához és a kiegyezés korához kötődő tévéfilmek vetítésével teszi még emelkedettebbé. A Szigorú idők című filmet március 16-án, szombaton, 23 óra 10 perces kezdéssel nézhetik meg az M3 Anno műsorában, mely elérhető a MinDig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére
});