MinDig TV Extra
  • 2019. október 14.
Van, akinek nem elég, ha jó, a legjobb akar lenni.
MinDig TV
  • 2019. október 9.
Van, aki hamar megnősül, és van, akinek hosszabb az útja a családalapításig.
MinDig TV Extra
  • 2019. október 7.
Aki már sokat megtapasztalt, annak mindig lesznek fenntartásai egy túl egyértelmű bűnesetkor.
MinDig TV
  • 2019. október 7.
Új évaddal jelentkezik a népszerű gasztro-tehetségkutató, A Séfek Séfe
MinDig TV
  • 2019. október 2.
Sokan harcoltak 1848-49-ben az ország szabadságáért, és sokan fizettek ezért az életükkel.

Bezár a bazár, de nyit a Bank! – új game- és kvíz-show a TV2 műsorában

MinDig TV
  • 2019. április 25.

A magyar tévénézők szeretnek játszani, szívesen teszik próbára műveltségüket és ügyességüket, főleg, ha komoly nyeremény vár a jól teljesítőkre.

Kép forrása: https://comment.blog.hu/ Kép forrása: https://comment.blog.hu/

A TV2 nézőit a kora esti műsorsávban két új vetélkedő várja hétköznaponként. Előbb a Bezár a bazár! című game-show, melynek két házigazdája Tilla és Majka. Az ő személyük a garancia arra, hogy igazán szórakoztató párbeszédek fognak elhangzani a műsorban.

A Bezár a bazár! érdekes és izgalmas ötvözése a klasszikus kvízjátékoknak és az ügyességi feladatokat tartalmazó műsortípusoknak. A játékospárok a helyesen megválaszolt kérdések után másodperceket kapnak, ezeket tudják azután felhasználni arra, hogy a bazárból nyereményeket szerezzenek meg.Kilenc kérdés megválaszolása után érkezik a tizedik, amely már egy mindent vagy semmit típusú szuper kérdés. Ha arra is tudják a jó választ, akkor minden nyereményt hazavihetnek a bazárból.
Rögtön a Bezár a bazár! után jön A Bank, mégpedig Stohl András műsorvezetésével. És ebben a műsorban is igaz a mondás, hogy az idő pénz. Persze szükség van még tudásra és szerencsére is. Az első körben két játékospárnak kell helyesen megfelelnie 4 kérdésre. Aki az ügyesebb, az mehet tovább. Utána 6 kérdés következik, rendelkezésre áll 6 perc és várja a játékosokat 60 millió forintnyi nyeremény. De itt a páros már megosztja a tudását: az egyikük válaszol a kérdésekre, a másikuk pedig a trezorokat nyitja ki. Minden trezor rejt egy bizonyos összeget. Ha a kérdésre a válasz helyes, akkor a páros nyereményéhez hozzáadódik a pénzösszeg, ha viszont rossz a válasz, akkor levonódik! A végén pedig itt is van egy mindent eldöntő kérdés, amelyet jól kell megoldani ahhoz, hogy haza is vihessék az összegyűjtött összeget.
Két igazán izgalmas műsor vár a TV2 nézőire, szuper műsorvezetőkkel és látványos díszletek között.
A Bezár a bazár! hétköznapokon 19 óra 10 perctől látható, A Bank pedig közvetlenül utána, 20 óra 45 perces kezdéssel a TV2 műsorában.

Oldal tetejére